Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliği

Tarihler: 24 Mayıs 2008 Cumartesi ~ 24 Mayıs 2008 Cumartesi 24 Mayıs Cumartesi

Yer: Sabancı Üniversitesi

Ücret: 30,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Sabancı Üniversitesi

Adres: Orhanlı, Tuzla Tuzla İstanbul

Telefon: Bilgi için: www. susenlik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2008 ~ May 24, 2008
Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliği
24 Mayıs Cumartesi

Pink Floyd ve Radiohead parçalarını reggae soundunda dinlemek için kaçırılmaz fırsat
Sabancı Üniversitesi Bahar Şenliği, senfonik rock’ı reggae soundunda yorumlayan Easy Star All Stars’ı konuk ediyor.

Senfonik rock melodilerini reggae soundunda yorumlayan Easy Star All Stars, 24 Mayıs Cumartesi günü, Sabancı Üniversitesi Kampusu’nda düzenlenecek Bahar Şenliği’nde renkli ve enerjik performanslarıyla gençleri coşturacak.
Bu büyük gençlik buluşmasında sahne alacak olan Easy Star All Stars’ın yanı sıra Estonyalı grup Dahling, Özlem Tekin&Badem ve Bedük muhteşem bir müzik ziyafeti sunacaklar.Badem’in “S’onsuza Kadar” turnesinin Mayıs ayağında, Özlem Tekin konuk sanatçı olarak yer alıyor. Konserlerde, 2008’in en çok ses getiren düet parçası “Kalpsiz”in yanısıra, Özlem Tekin’in en sevilen parçalarına da yer veriliyor. Ayrıca gündüz sahnesinde gençler arasında sevilen ve çok başarılı sahne performansı olan Kolpa ve Jukebox grupları çıkacak ve gece sahnesinde de son olarak Bedük yer alacak.

New York`ta faaliyet gösteren Easy Star plak şirketine bağlı sanatçıların yarattığı bir proje olan "Easy Star All Stars", özellikle yaptıkları iki adet cover albümle isimlerini duyurdular. İlk olarak 2003 yılında Pink Floyd`un efsanevi albümü "Dark Side Of The Moon" daki parçaları dub/reggae tarzında yorumladıkları “Dub Side Of The Moon” albümü müzik severler tarafından büyük ilgi gördü ve 3 yıl boyunca listelerden çıkmadı. Grup, kült bir albüm olan Radiohead`in "OK Computer"ına "Radiodread" ismini vererek yenide yorumladı. Michael G, Victor Axelrod (Ticklah), Eric Smith ve Lem Oppenheimer`ın bir stüdyo projesi olarak başlattığı All-Stars`a New York reggae camiasının usta müzisyenleri de katıldı. Junior Jazz (gitar, vokal), Ras Iray (bass, vokal), Ive-09 (davul), Jeremy Mage (klavye, vokal), Tamar-kali (vokal), Menny More (vokal), Jennifer Hill (saksofon, flüt), Buford O`Sullivan (trombon) ve Marcos Ferrari’den (dub sesleri) oluşan grup, ABD, Avrupa, Brezilya, Arjantin ve Türkiye`de konserler verdi.

Kendilerine özgü pop soundlarını cesur melodilerle ve etkileyici sözlerle birleştirerek Coldplay ve Travis’in izinden giden Dahling grubu yedi yıldır Estonya’nın en başarılı grupları arasında yer alıyor. 2007 yılında uzun süredir beklenen ve kendi adlarını taşıyan albümleriyle ve özellikle başarılı sahne performanslarıyla fanları arasında ve medyada büyük yankı uyandırdı. İlk single’ları “Menthol” Estonyada en çok dinlenen şarkılar arasında.

Şenlik biletleri Biletix`ten ve Sabancı Üniversitesi kapısından alınabilir. Ulaşım Sabancı Üniversitesi tarafından ücretsiz olarak Kadıköy ve Taksim merkezli olmak üzere sağlanacaktır.
Bilgi için: www. susenlik.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT