Sabancı Üniversitesi Offtown Festival

Tarihler: 25 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 25 Mayıs 2013 Cumartesi 12:30

Yer: SGM Sabancı Üniversitesi

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Orhanlı Tuzla İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2013 ~ May 25, 2013

Gerçek hayattan kopmaya yeni bir dünyayı girmeye hazır mısın? Geleneksel bahar şenliği konseptine meydan okuyan “Offtown Festival” Sabancı Üniversitesi kampüsünde 24-25 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Festival, altı farklı “Town”dan oluşacak ve katılımcılarına keşfedecek birçok aktivite ve alan sunacak. Peki nedir bu townlar?

Kendine özel aktiviteleriyle bambaşka atmosfere sahip olan alanlar bunlar. Oyunların oynandığı Town of Games, sanatsal etkinlikleri ile Town of Selfdom, meydan okumayı sevenler için Town of Sports, gün boyu müzik dinlemek ve keyif yapmak isteyenler için Town of Music, alışverişkoliklerin olmazsa olmazı Town of Commerce ve festivalin kilit noktası – özel sanatçıların yer aldığı ve partilerin düzenlendiği The Great Hall. Sabancı Üniversitesi’nin kocaman kampüsüne yayılmış bu festivalde yapacak bir şeyler bulamamak zor olacak. Amatör grupların müzik performanslarından dansçıların gösterilerine, pandomimcilerden ateş cambazlarına,  ATV safariden Laser Tag’e herşeyi görmek ve denemek için vakit yeterli olmayabilir bile. 

Peki festival programı nasıl olacak? Öğlen 12.30’da Offtown Festival kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 15.00’da Garden Stage’de müzik başlıyor.  Romantik şarkılarıyla Jay-Jay Johanson  çok uzaklardan “Far Away” demeye geliyor. Ardından Büyük Ev Ablukada ile ritim yükseliyor. Farklı tarzıyla hızlı bir çıkış yapıp kendi kitlesini oluşturan grup bu kez de Offtown Festival’da hayranlarını coşturacak.  Saatler ilerledikçe Büyük Ev Ablukada yerini Yüksek Sadakat’e bırakacak. Yüksek Sadakat dillere dolanan şarkılarını Offtown Festival misafirleri için seslendirecek. Hava kararınca amfi tiyatroda The Great Hall aydınlanacak. 20.00’da Athena sahnede! Gün boyu aktivitelerle yorulduk sanmayın Athena “Serseri Mayın” dediğinde yerinizde duramayacaksınız. Athena’dan sonra sahneyi  Candan Erçetin devralacak. Güzel sanatçı sahnede yalnız olmayacak binlerce kişi yıllardır bildiği şarkılarını onunla birlikte söylecek. Offtown Festival’da konserler Türkiye’de elektonik müziğin en önde gelen temsilcilerinden Bedük ve onun hareketli şarkıları ile son bulacak.

Konserler bitse de The Great Hall’da müzik ve eğlence bitmeyecek ve Virgin Radio After Party başlayacak. Virgin Radio’nun usta DJ’lerinden Erkan Yavaş bu unutulmaz güne unutulmaz bir kapanış yapacak.

Offtown Festival Konser Programı
Garden Stage
15.00-16.00 – Jay-Jay Johanson
16.30-17.45 – Büyük Ev Ablukada
18.15-19.30 – Yüksek Sadakat

The Great Hall
20.00-21.30 – Athena
22.00-23.15 – Candan Erçetin
23.45-01.00 – Bedük
01.00-03.00 – Virgin Radio After Party

Offtown Festival’da sizi bekleyen süprizler için takipte kalın!

twitter.com/OfftownFestival
facebook.com/offtownfestival
www.offtownfestival.com

- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Biletler etkinlik günü kapıda 60 TL olacaktır.

 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT