SONY Playstation GameFest

Tarihler: 17 Kasım 2012 Cumartesi ~ 18 Kasım 2012 Pazar

Yer: Refresh The Venue

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Refresh The Venue Gişe

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sit. AOS-52 Çömlekci Sok. No: 30,Maslak Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2012 ~ Kas 18, 2012

Sony Playstation GameFest İlk Resmi Turnuva.

İki gün boyunca oyun ve gerçek bir arada!
Oyun severleri ve eğlence tutkunlarını bir araya getiren Sony PlayStation GameFest, oyun dünyasının fantastik kurgusunu parti atmosferiyle birleştiriyor. Ortaya şimdiye kadar hiç deneyimlenmemiş yeni bir eğlence anlayışı çıkıyor. Kozlarını paylaşıp adını altın harflerle oyun tarihine yazdırmak isteyen futbol severlere özel iki büyük turnuva, PES 2013 ve FIFA 2013. DanceStar Party Hits, Sports Champions 2 gibi PlayStation Move oyunları ve PS Vita’da WipEout: 2048 oyunuyla anlık yarışmalar. Bütün PlayStation oyunlarının doyasıya oynanacağı eşi benzeri olmayan bir deneyim. İki gün sürecek nefes kesen karşılaşmalar, fantastik anlar, Dinamo FM DJ’leriyle kesintisiz eğlence, üniversiteli amatör grupların canlı performansları ve profesyonel dans şovları.

Unutulmayacak bir Bedük konseri!
Festivalin ilk akşamı elektronik müziğin başarılı ismi Bedük’le taçlanıyor. Bedük tüm oyun ve eğlence tutkunlarını şarkılarıyla coşturarak Sony PlayStation Gamefest heyecanını doruk noktaya taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT