SSM, 23 Nisan Resim Şenliği`ni Bu Yıl da İstinye Park’ta Düzenliyor

Tarihler: 20 Nisan 2011 Çarşamba ~ 20 Nisan 2011 Çarşamba

Yer: İstinye Park

Adres: İstinye Bayırı Cad. No: 73 Sarıyer İstanbul İstinye İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00 / 137 - 134

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2011 ~ Nis 20, 2011

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), İstanbul Veteriner Hekimler Odası işbirliğiyle, 3. kez “23 Nisan Resim Şenliği” düzenleyecek. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 20 Nisan 2011 Çarşamba günü saat 13:00’te İstinye Park ana lobide gerçekleştirilecek şenlik, 6-14 yaş arası çocukların katılımına açık olacak.

Etkinlikte, SSM Eğitim Bölümü tarafından organize edilen ‘Onları Anlıyorum, Seviyorum, Koruyorum’ temalı resim şenliği gerçekleştirilecek. Kültür ve sanat yoluyla çocuklarda hayvan sevgisinin ve hayvanları koruma bilincinin geliştirilmesini amaçlayan ve “veterinerlik” konusunun işleneceği çalışmada, katılımcılar konuyla ilgili resimler yapacak. Yaklaşık 500 çocuğu kucaklaması beklenen şenlik, ‘Bremen Mızıkacıları’ adlı oyundan bir bölüm ve İstanbul Klarnet Korosu’nun ‘Klarnet Sirki’ performanslarıyla renklenecek.

Şenlik sırasında çocukların resim malzemeleri Adel Kalemcilik tarafından verilecek. Günışığı Kitaplığı ve İstanbul Veteriner Hekimler Odası’nın çocuklara kitap ve bilgilendirici broşürler hediye edeceği etkinlikte, sürpriz ikramlar da yapılacak. Etkinlikte yer almak isteyen okulların, belediye çocuk birimlerinin, sivil toplum kuruluşlarının ve bireysel katılımcıların, (0212) 277 22 00 / 137 - 134 numaralı telefondan rezervasyon yaptırması yeterli olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT