SSM`de, Müzeler Haftası

Tarihler: 18 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 24 Mayıs 2011 Salı

Yer: Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM)

Adres: Sakıp Sabancı Caddesi, No: 42 Emirgan İstanbul Emirgan İstanbul

Telefon: 0212 277 22 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2011 ~ May 24, 2011

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM), 18-24 Mayıs Müzeler Haftası’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Sanatseverler Müzeler Haftası’nın başlangıcını, 18 Mayıs Çarşamba akşamı saat 19:00’da, Dolunay Obruk Caz Dinletisi ile kutlayacak. İstanbullular, müze içerisindeki Fıstıklı Teras’ta ücretsiz olarak gerçekleştirilecek gecede, şarap ve peynir eşliğinde keyifli bir akşam geçirecek.

Müzeler Haftası’nın çocuklar için önemini unutmayan SSM, hafta boyunca pek çok eğitim atölyesi düzenleyerek, küçük ziyaretçilerinin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak. Müzenin yeni uygulamasıyla küçük ziyaretçiler, Osmanlı Hat Sanatı Koleksiyonu sergisini de kendileri için özel hazırlanan bilgi panoları yardımıyla gezebilecek.

SSM, Müzeler Haftası’yla birlikte yeni bir uygulamayı başlatarak, çarşamba akşamları 18:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ücretsiz kabul edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT