Tekirdağ Mangal Festivali

Tarihler: 12 Mayıs 2013 Pazar ~ 12 Mayıs 2013 Pazar 12:00

Yer: Event Garden

Ücret: 1. Kategori - 70.00 TL - 06 Mayıs tarihine kadar geçerlidir.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Bahçeköy Cad. No: 87 Sarıyer İstanbul

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr May 12, 2013 ~ May 12, 2013

Mangal ateşi yeniden yanıyor!
Tekirdağ Rakısı sponsorluğunda ikincisi gerçekleştirilen Tekirdağ Mangal Festivali, dostlarıyla beraber mangal başında keyifli bir pazar günü geçirmek isteyenler için 12 Mayıs'ta Event Garden'da.

Mangal ateşinden sofranıza gelecek lezzetleri, Geveze'nin eğlenceli sunumu, Eşref Vakti ve Dolapdere Big Gang'in sahne performansları, Eyüp Kemal Sevinç ile mangal atölyesi ve birbirinden eğlenceli aktiviteleriyle Tekirdağ Mangal Festivali sizleri bekiyor! Temiz havada, eğlenceli, müzik dolu ve en önemlisi şehirden çok uzaklaşmadan enfes bir mangal keyfi yaşamak için yapmanız gereken tek şey dostlarınızla beraber orada olmak. Herhangi bir ek mangal malzemesine gerek olmadan katılabileceğiniz Tekirdağ Mangal Festivali, dünyanın en büyük mangal üreticisi Weber'in mangallarıyla gerçekleştirilecek.

Ayrıca festivale katılanlar festival günü webershop.com.tr'de bilet fiyatı kadar  indirim kuponu kazanacak. İndirim kuponu ve festival hakkında detaylı bilgi için www.facebook.com/tekirdagrakisi adresini ziyaret edebilirsiniz.

Program
12:00 Kapı Açılışı
13:00 İkram başlangıcı
14:00 - 21:00  Mangal atölyesi, müzik grupları ve diğer sürpriz etkinlikler
21:30 Kapanış

- Etkinlikte 24 yaş sınırı vardır. 
- Etkinlik girişinde kimlik kontrolü yapılacaktır. 24 yaşın altındaki kişiler kesinlikle alana alınmayacaktır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.
- Bilete tek kişilik set menü (Meze tabağı, birkaç farklı et çeşidinden oluşan ana yemek, tatlı tabağı) ve limitli alkolsüz içecek veya 20cl Tekirdağ Rakısı dahildir. Dileyenler için ayrıca yiyecek ve içecek satışı yapılacaktır. 

- Etkinlik alanındaki oturma düzeni organizatör tarafından gerçekleştirilmiştir. Alanda numaralı oturma yeri mevcut değildir. Bilet alan festival katılımcıları, etkinlik günü masalar ve minderlerden oluşan düzende, festival alanına geldiklerinde müsait olan masalarda veya minderlerde yer alacaklardır. Satılan biletler spesifik olarak herhangi bir masayı veya minder alanını adres etmemektedir.- Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı/ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekânına almama hakkına sahiptir.- Festival alanında profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotograf makinası ile çekim yapılması izne tabidir.- Festival her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı festival organizasyonuna ait olup katılımcı, festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Biletler, bilet kesiminde takılacak bileklik ile birlikte, bilet sahibine organizatör tarafından belirlenmiş saatler arasında festival alanına giriş hakkı verir. Bilet ve / veya bileklik kaybından Biletix ve organizatör sorumlu değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

ismi keşke Tekirdağ Rakısı Mangal Festivali olsaymış, bu isimle neden İstanbul'da yapıldığını düşündürtüyor, kulağa saçma geliyor.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT