Tepe Nautilus AVM Sokak Sanatları Festivali Düzenliyor

Tarihler: 17 Mayıs 2015 Pazar ~ 19 Mayıs 2015 Salı

Yer: Tepe Nautilus AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2015 ~ May 19, 2015

Birbirinden keyifli etkinlikleriyle özel günleri unutulmaz kılan Tepe Nautilus AVM, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 17, 18, 19 Mayıs tarihlerinde Sokak Sanatları Festivali düzenliyor.

Tepe Nautilus AVM, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında 3 gün sürecek, ziyaretçilerin katılım sağlayabilecekleri ilgi çekici etkinlikler sunuyor. İstanbul’un iki yakasını birleştiren konumuyla yeni bir buluşma noktası haline gelen ve birbirinden renkli etkinliklere sahne olan “Nautilus Meydanı” bu defa da sokak sanatçılarını misafir ediyor.

Tepe Nautilus AVM, Nautilus Meydanı’nda 17, 18, 19 Mayıs tarihlerinde “Sokak Sanatları Festivali” düzenliyor. Festival kapsamında Boyalı Eller ekibi 3 gün boyunca graffiti show gerçekleştirecekler. Son dönemin trendi, İstanbul’un dört bir yanındaki sokakları süsleyen duvar boyama sanatı graffitiyi, 3 gün boyunca Tepe Nautilus AVM müşterilerine atölyeler ile de öğretecek olan Boyalı Eller ekibine, keyifli şarkıları ve performansları ile DJ’ler de eşlik edecek. Müşterilerin katılımıyla hazırlanacak ve AVM’de sergilenecek olan graffiti çalışmaları, Tepe Nautilus AVM’de renkli anılar bırakacak.

Festivallerin vazgeçilmezi olan ve her yaştan kişinin zevkle izlediği pantomim sanatçılarının keyif katacağı Tepe Nautilus Sokak Sanatları Festivali’nde, AVM ziyaretçileri 3 gün boyunca sokak müzisyenleri dinletileriyle coşacak. Juggling gösterileriyle heyecanlanacak olan Tepe Nautilus AVM müşterileri, canlı heykel izleme fırsatına da sahip olacaklar.

Ayrıca Tepe Nautilus AVM’nin 1. katında, 19 Mayıs Salı günü saat 16:00’da, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında 1. Ordu Bölge Bando Komutanlığı’nın bando gösterisi ile ziyaretçiler bayramı coşkuyla kutlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT