Tepe Nautilus Özel 23 Nisan Şenliklerinde Barış için Elele

Tarihler: 23 Nisan 2009 Perşembe ~ 23 Nisan 2009 Perşembe

Yer: Tepe Nautilus AVM

Adres: Acıbadem, Kadıköy Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2009 ~ Nis 23, 2009
TEPE NAUTILUS ÖZEL 23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE BARIŞ İÇİN ELELE…
Tepe Nautilus Alışveriş Denizi’nde geleceğin değerleri olan çocukların yeri her zaman çok büyük… Tepe Nautilus çocukları, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramında Dünya Barışı için elele verecek..

Tüm çocukların davetli olduğu bu özel günde Atatürk’ün yarınları emanet ettiği çocuklar için, eğlenerek dünya barışına çağrı yapacakları birçok neşeli aktivite hazırlandı

Şenlik kapsamında, çocukların hayal güçlerini kullanacakları özel maket bebeklerin boyanması etkinliği, çeşitli animasyonlar ve hediyeler yer alacak. Bu eğlenceli aktivitelerin yanı sıra, program kapsamında bir de ödül töreni bulunuyor. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Minikitap Çocuk Kitapları Şenliği bünyesinde düzenlenen öykü yarışmasının ödül töreni, etkinlik alanında yapılacak. Ayla Çınaroğlu, Aytül Akal, Fatih Erdoğan, Gülsüm Cengiz ve Yalvaç Ural gibi değerli yazarların değerlendirmesiyle seçilen dört öykü dereceye girerken, katılan 21 öykü basılacak özel kitapta yer almaya hak kazandı. Bu özel kitaplar da etkinliğe katılan tüm çocuklara hediye edilecek.

Tepe Nautilus Alışveriş Denizi, tüm çocukları “Özel 23 Nisan Şenlikleri”ne bekliyor. www.tepenautilus.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT