Tophane`de Şenlik Var

Tarihler: 22 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 22 Mayıs 2010 Cumartesi 22 Mayıs Saat:14.00 - 18.00 arası

Yer: Tophane Meydanı

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Tophane Meydanı, Tophane, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 486 79 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2010 ~ May 22, 2010

TOPHANE’DE ŞENLİK VAR

Yaya Derneği, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Tophane Meydanı’nda bir şenlik düzenliyor. 22 Mayıs Cumartesi günü, saat 14:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek şenlik ile yürümenin faydaları konusunda bir farkındalık yaratılması hedefleniyor. Dernek yetkilileri, harika bir Mayıs gününde güzel vakit geçirmek isteyen tüm İstanbulluları tamamen ücretsiz olarak gerçekleşecek bu şenliğe davet ediyor.

Dernek yetkilileri, yürümenin en doğal, en ucuz, en sağlıklı ve en zararsız ulaşım biçimi olduğunun altını çiziyor ve ekliyor: “Yürümenin; zararlı egzoz gazlarının oluşmasını önlemekten otomobil ihtiyacını azaltmaya, yerel ekonomiyi canlandırmaktan fosil yakıt kullanımını düşürmeye varan birçok faydası bulunuyor. Daha güzel bir dünya için yürümenin önemi büyüktür.” Bu nedenle Yaya Derneği, şenlik vesilesiyle yürümenin faydalarını insanlara bir kez daha hatırlatmak istiyor.

Şenlikte ilk olarak Ege müziğinden örnekler sunan Laterna grubu sahne alacak. Arkasından İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Alanı öğrencilerinin bir performansı sergilenecek. Dileyenler, görevliler eşliğinde Tophane Art Walk üzerinde yer alan sanat galerilerini ziyaret edip eserler hakkında bilgi alacakları keyifli bir yürüyüş gerçekleştirecek. Yiyecek ve içecek ikramı da yapılacak şenlik, süpriz etkinlikler ve hediye çekilişi ile sona erecek.
Tarih: 22 Mayıs Cumartesi
Saat: 14:00 – 18:00
Yer: İstanbul Tophane Meydanı
Tüm etkinlikler ücretsizdir.

Detaylı bilgi için:
Barış Andırınlı (Yaya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı)
baris@yaya.org.tr
0532 486 79 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT