Torium 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Dünya Çocukları ile Birlikte Kutluyor

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Yer: Torium AVM

Adres: Saadet Dere Mah. E5 Üzeri Harami Dere / Esen Yurt İstanbul Esenyurt İstanbul

Telefon: 0212 699 90 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 24, 2011

Dünyanın 11 farklı ülkesinden gelen çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium’da kutluyor. Doğa Koleji’nin organizasyonu ile Türkiye’ye gelen çocuklar, 23-24 Nisan tarihlerinde Torium’da çeşitli dans ve müzik gösterileri gerçekleştirecek.

Dünya çocukları Torium Snowpark, Starpark Lunapark, Dinazor Sergisi ve sevilen sanatçı Burcu Güneş’in mini konseri ile bayramın çoşkusunu doyasıya yaşama şansını da yakalayacak.

Doğa Koleji’nin organizasyonu ile 11 farklı ülkeden gelen dünya çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Türkiye’nin en eğlenceli alışveriş merkezi Torium’da kutluyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gününü Torium’un ev sahipliğinde geçirecek olan dünya çocukları ve Türk kardeşleri 23 Nisan etkinlik programıyla Torium’a neşe katacaklar. Nijerya, Portekiz, Hollanda, Almanya, Hırvatistan, Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Vietnam ve Çin’den gelen dünya çocukları 23 Nisan’da kendi yerel ve kültürel dans etkinliklerini yine kendi müzikleri eşliğinde Torium’da sergileyecek.

Bando takımıyla Torium’u gezecek olan öğrenciler kendileri için kurulan platformda çeşitli dans ve müzik gösterileri sunacak. 24 Nisan’da ise sevilen sanatçı Burcu Güneş vereceği mini konser ve çocuklarla yapacağı söyleşi ile izleyenlere bayram coşkusunu yaşatacak. Çocukların yapacağı gösteriler ve etkinlikler dışında Doğa Koleji aktivite alanında da ebru sanatı, lego, resim, oyun hamuru, pandomim ve sihirbaz gösterileri yer alacak.

Bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak olan çocuklar festival dışında Torium Alışveriş Merkezi’nde yer alan Torium Snowpark’ta kar oyunları oynayabilecek, Starpark Lunapark’ta eğlenebilecek ve Dinazorlara Yolculuk Sergisi ile de farklı bir deneyim yaşabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT