Türkiye'nin İlk Notebook Festivali "Vat The Fest"

Tarihler: 21 Eylül 2013 Cumartesi ~ 21 Eylül 2013 Cumartesi 19:00 - 23:00

Yer: Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2013 ~ Eyl 21, 2013

Vatan Bilgisayar, Türkiye'nin ilk ve tek notebook festivali olan "Vat The Fest"in dördüncüsünü bu yıl 20 Eylül 2013 tarihinde 19:00-23:00 saatleri arasında Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde gerçekleştirecek.

Bu yıla kadar özel mekanlarda düzenlenen festival bu yıl ilk kez sokağa taşınarak binlerce teknoloji severi ağırlamaya hazırlanıyor. Genç, eğlenmeyi seven, teknolojiyi takip eden binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan "Vat The Fest Vol 4"de teknoloji tutkunlarını Vatan Notebook Defilesi, dans gösterileri, DJ performansları, sürpriz yarışmalar ve özel şovlar bekliyor.

Dünyanın en teknolojik festivalinde; Acer, Asus, Casper, Dell, Exper, HP, Intel, Lenovo, LG, Norton, Packard Bell, Samsung ve Sony gibi önde gelen markalar Vat The Fest Vol 4'e özel stantlarında en son ürünlerini sergileyecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT