Tutkuya Davet / Tango Festivali

Tarihler: 16 Nisan 2004 Cuma ~ 16 Nisan 2004 Cuma 16 Nisan 2004 Çarşamba Saat 19:30

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall

Nereden Alınır: Bümed (Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği)

Adres: Boğaziçi Üniversitesi, Rumelihisarüstü Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 287 02 32

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2004 ~ Nis 16, 2004
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ’NDE “TUTKUYA DAVET” TANGO FESTİVALİ, YENİ TÜRKÜ ve ZUHAL OLCAY KONSERLERİ

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall hem göze hem kulağa hitap edecek eşsiz bir gösteriyle bir kez daha adını duyuruyor. 16 Nisan 2004 Çarşamba günü saat 19:30’da başlayacak etkinlik Emca Organizasyon imzasını taşıyor.

TANGO FESTİVALİ:
Tango severler Türkiye’de ilk defa böyle bir tango festivali ile bir araya geliyor. Amatör tangocularımız uzmanlar karşısında sahne alacak, profesyonel tangocularımız ise muhteşem showlarıyla geceye renk katacak, ünlü tangocularımız izleyicileri ve katılımcıları bilgilendirecek. İzleme komitesinin seçtiği 3 çift çeşitli ödüller kazanacak.

YENİ TÜRKÜ KONSERİ:
Eşsiz akustiği ve büyülü atmosferiyle seçkin birçok konsere ev sahipliği yapan Albert Long Hall, tango yarışmasının ardından davetlileri Yeni Türkü’yle buluşturacak. Yaptıkları müzikle her zaman dinleyicisinden tam not almayı başaran grup böyle etkinliğin parçası olarak sahneye çıkmaktan büyük mutluluk duyuyor.

ZUHAL OLCAY KONSERİ:
Müzik ve tiyatro dünyasının vazgeçilmez isimlerinden olan Zuhal Olcay gecenin sonuda sahne alacaktır. Sanatçı, eşsiz kalitedeki müziği ve muhteşem yorumuyla böyle bir sanat şölenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyor.
Bu organizasyondan elde edilecek gelirin bir bölümü Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT