Uluslararası Okullar Tiyatro Birliği Festivali Eyüboğlu`nda Yapılacak

Tarihler: 01 Nisan 2011 Cuma ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Yer: Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsü

Adres: Esenevler Mah. Dr. Rüstem Eyüboğlu Sok. No:3 Ümraniye İstanbul Ümraniye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2011 ~ Nis 3, 2011

Uluslararası Okullar Tiyatro Birliği Festivali 1Nisan’da başlıyor. Bu yıl Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsü’nde gerçekleştirilecek festivale Almanya, İsviçre, Mısır, Bangladeş ve Türkiye’den 125 öğrenci ile 25 öğretmen katılacak.

Öğretmen ve öğrencilere drama becerileri kazandırmak ve çeşitli kültürleri tanıtmak amacıyla düzenlenen Uluslararası Okullar Tiyatro Birliği Festivali (International Schools Theater Association–ISTA), 1-3 Nisan tarihleri arasında Eyüboğlu Eğitim Kurumları Çamlıca Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Her yıl başka bir başlık altında organize edilen ve bu yılki teması “7 Tepe” olan festivale Almanya, İsviçre, Mısır, Bangladeş ve Türkiye’den 125 öğrenci ile 25 öğretmen katılacak.

Festival süresince ISTA`nın dünyanın çeşitli yerlerinden gelen profesyonel eğitmenleriyle grup çalışmaları ve workshoplar yapacak olan 125 öğrenci, 2 Nisan Cumartesi günü de İstanbul’un 7 tepesinden biri olan Sultanahmet`i gezecek.

Katılımcıların drama becerilerini geliştirip farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacakları festivale Maadi British International School, International School of Dhaka, Dresden International School, Zurich International School, İzmir Özel Türk Koleji (Türkiye), Koç Lisesi (Türkiye) ve Üsküdar Amerikan Lisesi’nden (Türkiye) öğrenciler katılacak. 3 gün sürecek olan festival, 3 Nisan Pazar günü, saat 13.00-14.30 saatleri arasında Eyüboğlu Hall’de gerçekleştirilecek final gösterisi ile sona erecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT