Unirock Festival 2010

Tarihler: 02 Temmuz 2010 Cuma ~ 04 Temmuz 2010 Pazar 2-3-4 Temmuz 2010 çeşitli saatler

Yer: Küçükçiftlik Park

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: Kadırgalar Cad., Maçka Maçka İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12 - www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2010 ~ Tem 4, 2010

TUBORG PRESENTS
UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL 2010

Geçtiğimiz 2 yılda TESTAMENT, OPETH, ARCH ENEMY, KREATOR, DARK TRANQUILLITY, PARADISE LOST ve AMON AMARTH gibi her biri kendi tarzında dünya ölçeğinde söz sahibi grupların performans sergilediği, sadece Türkiye`nin dört bir yanından değil aynı zamanda tüm çevre ulkelerden gelen 40.000`e yakın katılımcıyı ağırlayan UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL, 2010 yılında TUBORG ana sponsorluğunda bugüne kadar ülkemizde düzenlenmiş en geniş çaplı müzik etkinliklerinden birine imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Eylül ayında dünyanın en prestijli metal müzik yayını Ingiliz METAL HAMMER`in tam 4 sayfa yer ayırdığı festival, sadece 2 yıl içinde sahne alan tüm grupların da verdikleri roportajlarda ve kendilerine ait web sitelerinde övgüyle söz ettikleri bir marka haline dönüştü.

UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL, gerek sahne alan grupların gerekse katılımcılarının profiliyle, aynı zamanda metal müziğin kitleleri birleştirici ozelliğini de vurgulamayı amaçlayan bir misyona sahip. Farkli Ortadoğu ülkelerinden festivale katılan müzikseverlerin Israil`li grup ORPHANED LAND`in şarkılarıyla coşması, Ürdün`den BILOCATE ve İran`dan ARSAMES gruplarının dünyaca ünlü isimlerle aynı sahnede performans sergileme şansına sahip olması, 1999 depremi sonrasında depremzedeler yararına Istanbul`da verdikleri konserle Türk dinleyicilerinin kalbinde farklı bir yere sahip olan Yunan dostlarımız ROTTING CHRIST`in UNIROCK kapsamında bir kez daha Türk hayranlarıyla kucaklaşması, metal müziğin sınır tanımadığına dair en güzel örnekleri teşkil ediyor.

UNIROCK OPEN AIR FESTIVAL bu yıl 2-3-4 Temmuz 2010 tarihlerinde MAÇKA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK`ta düzenlenecek. Festivalin bu yılki kadrosundan şu ana kadar kesinleşen isimler AMORPHIS, CANNIBAL CORPSE, OBITUARY, OVERKILL, ENTOMBED, HEAVEN SHALL BURN, GRAVE DIGGER, SABATON, NECROPHAGIST, DARK FUNERAL, BELPHEGOR ve KORPIKLAANI. Bu yıl festivalde en az 15 yabancı grubun sahne alması planlanıyor. Elbette her zaman olduğu gibi Türk metal sahnesinin en iyi isimleri de kadroda yerini alacak.

UNIROCK FESTIVAL bu yıl da kamplı olarak gerçekleştirilecek. 3 gün boyunca rahat ve sorunsuz bir festival deneyimi yaşatmak amacıyla, kamp alanı dogal çimle kaplanarak tüm etkinlik alaninda yeterli gölgelik alanlar oluşturulacak ve kampcılara duş alma imkanı sunulacak. Ayrıca daha birçok eğlenceli aktivite katılımcıları bekliyor olacak.

Sınırlı sayıda indirimli kombine, süper kombine (sahne önü), günlük bilet ve konaklama biletleri satışta.
www.unirock.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT