Üniversitelerde Formula 1 Heyecanı

Tarihler: 24 Mayıs 2005 Salı ~ 25 Mayıs 2005 Çarşamba 3-4-5-10-11-12-24-25 Mayıs 2005

Yer: Sabancı Üniversitesi, İTÜ, Koç Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi

Ücret: Ücretsiz

Telefon: 0212 230 23 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2005 ~ May 25, 2005
Foster`s Informative Grand Prix 05
ÜNİVERSİTELERDE FORMULA 1 HEYECANI

Caretta Organizasyon, Reklam ve Halkla İlişkiler tarafından Istanbul`da 8 farklı üniversitede gerçekleşecek olan Formula 1 şenlikleri, dünyaca ünlü bira markası Fosters isim sponsorluğunda Mayıs ayında start alıyor. Ağustos ayında ülkemizde gerçekleşecek Formula 1 organizasyonu ile ilgili bilgiler vermek üzere çeşitli söyleşilerin yapılacağı bu etkinliklerde konuşmacılar; Tomsfed ve Ticaret Odası yöneticileri, Ralli ve F3 dünyasının ünlü sporcuları “ Ayça Hasbay , Ethem Genim , Ercan Kazaz …..” ve spor basınının ünlü simalarından “ Okay Karacan , Serra Demirkol , Murat Ağca , ….. ” konuşmacı olarak katılıyor. Ayrıca Söyleşilerde İstanbul Ticaret Başkanı Murat Yalçıntaş , TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve TOMSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu da bulunacaktır.

Etkinliklerin devamında, Dinamo 103.8 DJ`lerinin müzikleri eşliğinde düzenlenecek çeşitli yarışmalar ve aktivitelerle üniversite öğrencileri motor sporları ile dopdolu bir gün geçirecekler. Ayrıca şenlik aktivitelerinde f1 simülatorleride yer alacak.

3 Mayıs’ta Sabancı Üniversitesi, 4 Mayıs’ta İstanbul Teknik Üniversitesi, 5 Mayıs’ta Koç Üniversitesi, 10 Mayıs’ta Marmara Üniversitesi, 11 Mayıs’ta İstanbul Bilgi Üniversitesi, 12 Mayıs’ta İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi, 24 Mayıs’ta Yeditepe Üniversitesi, 25 Mayıs’ta Kocaeli Üniversitesi F1 Şenliklerinde görüşmek üzere.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT