Ünlülerden Çocuklara Masallar!

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 24 Nisan 2011 Pazar

Yer: Alışveriş Merkezleri

Telefon: 0533 518 55 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ Nis 24, 2011

14 ünlü 40 köy okulu için gönüllü olarak bir araya geliyor!...

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı bu yıl tek bir amaç için farklı mekanlarda ilk kez gerçekleştirilecek çok özel bir etkinlikle kutlanıyor. 14 Ünlü isim farklı Avm’ler de çocuklara anlatacakları masallarla Türkiye genelinde 40 köy okuluna yardım için gönüllü olarak bir araya geliyor. Etkinliğin yapımcılığını Zuhal Ceran, yapım koordinatörlüğünü Selçuk Kaya, sanat yönetmenliğini de Kenan Bahadır Derre üstlenmiştir.

Piangel İletişim olarak 18 Mart - 26 Nisan arasında gerçekleştirilen İstanbul Shopping Fest sebebiyle şu günlerde İstanbul’da tam bir alışveriş havası eserken, festivalin sonlarına gelirken 23 Nisan günü çocuklar için çok anlamlı bir organizasyon ile yardımlaşmanın önemini vurgulamak istedik! Türkiye geneli 40 köy okulundan gelen ihtiyaçların belirlenmesiyle gerçekleştirilen organizasyon da her ünlü okullara yardımların gerçekleştirilebilmesi için İstanbul’un seçkin Alışveriş Merkezlerinde çocuklara 23 Nisan Cumartesi günü, hayatları boyunca unutamadıkları anneannelerinden, dedelerinden, ninelerinden dinledikleri masalları çocuklar için anlatacaklar.

Etkinliğin en özel bölümü ise köy okullarındaki çocukların ihtiyaçlarının gönüllü olarak alışveriş merkezleri ve sponsor kurumlar tarafından karşılanacak olması. 23 Nisan gibi çocukların bu özel gününde belki de bugüne kadar 23 Nisanı kutlama sansını hiç sahip olamayan çocuklarımızı yalnız bırakmamak, küçük de olsa hediyelerle mutlu etmek; ihtiyaçlarına bir nebzede olsa cevap vererek geleceğe dair güzel ve kalıcı izler bırakarak farklı bir etkinlik gerçekleştirmekteyiz. Bu yöntemle destek veren kişi ve kuruluşların katkısıyla 23 Nisanı kutlayamamış çocuklarında sevincine ortak olunacaktır.

Etkinliğe katılacak ünlü isimler;
Akasya Asıltürkmen, Alex Tataryan, Arzu Yanardağ, Aslı Güngör, Betül Arım, Dilek Yorulmaz, Ediz, Helin Avşar, Kemal Doğulu, Mavi, Mişa, Selin Altay, Serkan Şenalp, Sevtap Ünal

Ünlüler 23 Nisan günü bayram sevincini yaşamak için etkinlik alanına gelen çocuklara masallar okurken aynı zamanda Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki ihtiyaç sahibi çocuklara etkinliğe katılımlarıyla destek olmuş olacaklar. Etkinliklere katılan tüm çocuklara Avm’ler tarafından çeşitli sürprizler, animasyonlar ve ikramlarla tam bir şenlik havasında unutamayacakları bir gün gerçekleştirilerek güzel bir amaç da yerine getirilecektir.

Etkinliğe her yaş gurubundan tüm çocuklar davetlidir. Arzu eden her çocuk etkinlik alanına getireceği herhangi bir oyuncağı veya kullanmadığı bir eşyası ile akranlarına arkadaşça bir yardımda buluna bilecek her çocuk armağanlarıyla bir başka çocuğun mutluluğu olacaktır!

Masallarımızın ve düşlerimizin kitlelere ulaşması adına sizlerin destek ve teşviklerinizi bekler şimdiden teşekkürlerimizi sunarız. Sevgi ve Saygılarımızla,

Tarih-Yer

22 Nisan

Carousel AVM - 14:00 -Serkan Şenalp
-Selin Altay*

Metroport AVM - 18:00 -Arzu Yanardağ

23 Nisan

Armoni Park Outlet Center - 13:00 -Kemal Doğulu
15:30 -Sevtap Ünal

212 Power Outlet - 13:30 -Aslı Güngör

Palladium AVM - 14:00 -Betül Arım
-Dilek Yorulmaz

Pelican Mall AVM - 14:00 -Mişa
15:00 -Ediz

Olivium Outlet Center - 14:00 -Alex Tataryan
15:30 -Akasya Asıltürkmen
- 17:00 -Mavi

24 Nisan

Metroport AVM - 15:00 -Helin Avşar

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT