Urban Festival İstanbul 2012

Tarihler: 30 Eylül 2012 Pazar ~ 30 Eylül 2012 Pazar 14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Vip - 155.00 TL Sahne Önü - 112.00 TL - Tam 89.00 TL Öğrenci 59.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Lounge FM 96 tarafından yaratılan, İstanbul'un ilk şehir temalı festivali Urban Festival Istanbul, 30 Eylül Pazar günü Kuzey Avrupa müziğinin günümüzdeki en önemli temsilcisi Röyksopp ve elektronik müziğin dahi çocuğu Trentemoller’i aynı sahneye çıkartarak İskandinav topraklarında yetişmiş en önemli isimlerden ikisini ülkemizde ilk kez bir araya getiriyor. 10 yılı aşkın başarılı kariyeleri ile müziğe yön veren, electro pop, ambient, triphop ve elektronik müzik arasındakı sınırları kaldıran Röyksopp’un muhteşem canlı performansı ve Danimarka'nın en önemli elektronik müzik sanatçısı Trentemoller’in müzikal dehasını en yüksek yaratıcılıkta ortaya koyduğu performans olan 2 saatlik eşsiz DJ setinin büyük buluşması 30 Eylül Pazar günü Urban Festival Istanbul 2012 ana sahnesinde unutulmaz anlara imza atacak.

Kapı açılışı 14:00

Festivalde yer alacak diğer sanatçı ve gruplar ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Röyksopp

Kuzey Avrupa müziğini tarihindeki en yüksek seviyeye çıkartarak Grammy adayı bile olacak ilgiye ve popülariteye ulaşan Norveçli grup, Daft Punk, Orbital ve Björk’le beraber anılarak müzik dünyasında bu isimlerin yer aldığı çok özel konumu paylaşmaya başladı.

Müzik dünyasının en önemli markalarından biri olarak anılan Röyksopp, 1998 yılından bu yana çıkardıkları 4 albümün tümü ile eleştirmenlerden tam not aldı. What Else Is There, The Girl And The Robot, Eple ve Happy Up Here gibi büyük hit haline gelen parçalarıyla haftalarca liste başında kalıp sayısız ödül kazandılar. Eşsiz müzikleriyle rock’tan caza, elektronikten downtempo’ya her tarzın en büyük festivallerinde liste başı sahne alan Röyksopp, büyüleyici sahne şovlarının da etkisiyle unutulmaz anlara imza atıyorlar.

Trentemoller

Danimarka'nın dahi çocuğu Trentemoller; müzikal dehasını en yüksek yaratıcılıkta sergileyebildiği performans olan 2 saatlik eşsiz DJ setiyle Röyksopp konserinin hemen ardından Urban Festival Istanbul 2012 sahnesindeki yerini alıyor. Dijital olduğu kadar analog; karanlık olduğu kadar eğlenceli; keskin olduğu kadar organik sound'ları eşi benzeri görülmemiş bir şekilde harmanlayarak ortaya koyan Trentemoller; kısa sürede elektronik müziğin en önemli figürlerinden bir tanesi haline geldi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT