Vodafone Sunar; Radyo Boğaziçi Fest

Tarihler: 12 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12-13-14-15 Mayıs

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kamp Otoparkı

Adres: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Bebek İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2010 ~ May 15, 2010

Vodafone Sunar: Radyo Boğaziçi Fest

Mayıs`ın en önemli üniversite festivali yine Boğaziçi Üniversitesi`nde gerçekleşiyor. Eşsiz ve büyülü atmosferinde birbirinden renkli etkinliklerin yanı sıra İstanbul`da üniversite festivalleri arasında Şebnem Ferah’ı ağırlayacak tek festival olma özelliğine de sahip etkinlik, 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Radyo Boğaziçi, Elli 5, G Org ve FUNORG 4 gün boyunca gece gündüz durmaksızın verilecek konserler, yarışmalar ve partiler ile Mayısta İstanbulun ve Boğaziçi`nin Müzik Festivalini gerçekleştiriyor.

Festival Programı
Gündüz
12 / 13 / 14 /15 Mayıs
Söyleşiler, Workshoplar, Film Gösterimleri, radyo boğaziçi Djleriyle Müzik Yayını, Karaoke, Canlı Performanslar, Mini Konserler, Yarışmalar, Oyunlar, Sponsor Aktiviteleri ve daha bir çok gündüz aktivitesi.
Gece
12 Mayıs Çarşamba - Battle Of The Djs ve Radyo Boğaziçi Açılış Partisi
13 Mayıs Perşembe - Müzik Ödülleri Töreni ve Güney Kampüste Vodafone Athena Konseri ‘ Ücretsiz’
14 Mayıs Cuma - Alternatif Sahne Konserleri
15 Mayıs Cumartesi - Şebnem Ferah ile Kapanış Konseri
12 Mayıs Çarşamba - Battle Of The Djs ve radyo boğaziçi Açılış Partisi Festivalin açılışı, 4.su düzenlenen Türkiyedeki tek amatör dj yarışması ``Battle of the Dj`s`` finali yapılıyor. Son senelerde tüm İstanbul Üniversiteleri Öğrencilerinin takip ettiği partileri düzenleyen radyo boğaziçi`nden yine herkesi meraklandıran mekan-konsept seçimi ile inanılmaz bir gece daha.
13 Mayıs - Müzik Ödülleri Töreni ve Güney Kampüs Vodafone Athena Konseri radyo boğaziçi Müzik Ödülleri 7. senesinde muhteşem bir törenle sahiplerine kavuşmayı bekliyor. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin belirlediği en iyiler, BÜMED Bahçe`de gerçekleşecek olan törende ödülleriyle buluşacak. Daha önce Kenan Doğulu, Duman, Nil, Okan Bayülgen, Beyaz, Bedük, Hayko Cepkin gibi bir çok ismin ödül aldığı ve canlı performans sergilediği tören Boğaziçililere ücretsiz. Oylama ve bilgi için, radyobogazici.net.

BÜMED Bahçe`de gerçekleşecek törenden sadece bir kaç saat sonra sonra Güney Kampüste ücretsiz Athena Konseri ile Boğaziçi`nin Müzik Festivali devam ediyor.

14 Mayıs Cuma - Alternatif Sahne Konserleri Boğaziçi Üniversitesinin eşsiz konumunda, kampüsün konser alanı olarak düşünülemeyecek bambaşka bir köşesine kurulacak sahnemizde en sevilen cover grupları.

15 Mayıs - Şebnem Ferah İle Kapanış Konseri
Mayısta, İstanbul`da Şebnem Ferah`ın tek Üniversite Konseri, Uzun süredir album çalışmaları sebebiyle konserlerde yer almayan Şebnem Ferah yeni albumumunun de çıkışı ile inanılmaz bir dönüş yaptı. Anadolunun çeşitli illerinde konserlerine devam ederken, Mayısta sadece Boğaziçi Üniversitesinde gelenekselleşmiş otopark konserinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT