XOXO Festival

Tarihler: 06 Eylül 2015 Pazar ~ 06 Eylül 2015 Pazar 15:00

Yer: Kemer Golf & Country Club

Ücret: 112.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2015 ~ Eyl 6, 2015

6 Eylül'de Kemer Golf & Country Club'ta gerçekleşecek XOXO Festival, Singtank ve Bo Saris2in yanı sıra sürpriz isimleri de konuk edecek.

"Söyleyecek çok fazla şey yok, zaten siz, biz, onlar; hepimiz böyle bir günde ne yapacağımızı az çok biliyoruz. Yine de zihnimizdekini Türkçe'ye çevirmeye çalışalım, ki sonra bir yanlış anlaşılma olmasın: Rahat-şık giyinmiş, sanat, moda, tasarım, müzik vb yaratıcı / şekil verici sektörlerden büyük bir insan grubu, yakın geçmişten ve yakın gelecekten birçok fikirle dolu bir aktivite alanında, moda ve sanatın etkisi altında hazırlanmış sürprizlerle dolu bir müzikal kurguya karşı, ellerinde ya özenle hazırlanmış kokteyllerle ya da mis gibi yiyeceklerle ya salınıyorlar, ya yere uzanmışlar ya da oturuyorlar. Boş kalan vakitlerinde de bizim aklımıza gelmeyen birçok başka şeyle uğraşıyorlar. Daha da açık olmamız gerekirse; saat 15:00’ten itibaren, Kemer Golf & Country Club’da Orman Evi’ndeyiz. Gerçek anlamıyla sürpriz yapacak sanatçılar dışında (başka türlü nasıl tüm gün boyunca güzel müziğimiz olabilirdi ki?); sahnenin uluslararası konukları Josephine de la Baume’lu Singtank ve soul dolu performansıyla Bo Saris.

XOXO Festival’de herkes için müzik var."

Singtank
Kendisini sinema ve moda dünyasından tanıdığınız Josephine de La Baume ve kardeşi Alexandre de La Baume’un oluşturduğu Singtank; dozunda bir melankoliyi parlak pop fikirleriyle bir araya getiriyor. İlk albümleri In Wonder’la listelerde kendilerine kalıcı bir yer edinen ikili, pop müzik tarihinin altın kardeşler için ayrılan kısmında da şimdiden aynı yere sahip. Sahnede göz alıcı bir ahenk halinde izleyeceğiniz Singtank Mark Ronson’dan da tam notu kapmış durumda. 

Bo Saris
Boris Titulaer ismiyle katıldığı Dutch Idols yarışmasından aldığı birincilikle çıkış yapan Bo Saris, hız kaybetmeden yayınladığı albümleriyle kendini hızlıca Londra’nın puslu sokaklarına attı. Etkisinde kaldığı Marvin Gaye, Bill Withers ve Curtis Mayfield gibi soul efsanelerinden kaptıklarını modern pop titreşimlerine maruz bırakan Saris, dinleyiciyi dans pistine doğru vakumlayan son albümü Gold’la ışıldamaya devam ediyor. 

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT