Yeni Yıl Hediyeleri ‘UNIQ Tasarım Festivali’nde

Yeni Yıl Hediyeleri ‘UNIQ Tasarım Festivali’nde

Tarihler: 07 Aralık 2016 Çarşamba ~ 11 Aralık 2016 Pazar Saat 11:00-19:00

Yer: UNIQ İstanbul

Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2016 ~ Ara 11, 2016

İstanbul’un beğenilen kültür, sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’da, 7-11 Aralık tarihleri arasında yerel tasarımcıların eserlerinin satışa sunulacağı ‘UNIQ Tasarım Festivali’ başlıyor.

2016’yı özel konseptiyle uğurlamaya hazırlanan yaşam merkezi UNIQ İstanbul, birçok tasarımcıyı ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Moda, aksesuar ve dekorasyon alanlarında birbirinden farklı tasarımları bir araya getiren ‘UNIQ Tasarım Festivali’, 7-11Aralık tarihleri arasında yepyeni bir yıl için sizlere özel hediye seçenekleri sunacak. 5 gün sürecek olan festival, 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Katılımcılar arasında; Sedefkar, Sade Dükkan, Hikayemiz Var, Alaim - i Sema, Gaia, Lucky Culture, Hamarat by Maral Işıkbay, PackNeşeli, Nida Tasarım, Pack it Atelier, Saku, Handmade, Dbag İstanbul ve UNIQ Gallery’nin yer aldığı festivalde 2017’ye yakışan özel bir hediye bulmak hiç de zor olmayacak.

UNIQ İstanbul Adres: Maslak / Ayazağa Caddesi No:4 (Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT