Zeytinburnu Ramazan`a Hazır

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 01 Ekim 2008 Çarşamba

Yer: Çeşitli yerler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eki 1, 2008

Zeytinburnu’nda Ramazan Bu Yıl Da Farklı Olacak

Zeytinburnu Belediyesi Hizmet Binası ve Merkezefendi Camii Külliyesi önüne kurulan ve aynı anda 2 bin 500 kişinin yemek yiyebileceği çadırlarda vatandaşlar saatlerce iftar kuyruğunda beklemiyor. Yemekler iftar öncesinde tencereler içinde masalara servis edilecek.

Zeytinburnu Belediyesi, Ramazan ayında yaklaşık 75 bin kişiyi doyuracak. Belediye, bu yıl Merkezefendi Camii Külliyesi’nde iki ve belediye hizmet binası önünde olmak üzere üç ayrı iftar çadırı kurdu.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Merkezefendi’de kurduğumuz iki ayrı çadırda bin 500, hizmet binamızın önünde kurduğumuz çadırda da bin olmak üzere Ramazan ayı boyunca günde 2 bin 500 kişiye iftar vereceğiz. Şunu iddia edebilirim ki bizim verdiğimiz yemekler İstanbul belediyeleri içinde en kaliteli ve hijyen olanıdır. Belediyeye bağlı aşevinden yıl boyunca yaptığımız yardımlar Ramazan ayı boyunca da sürecek. Aşevimizden ayrıca evinde yemek yapamayacak derecede hasta ve yaşlı olan 52 aileye de dört çeşit yemek gidiyor. Bu konuda bize destek veren tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

Ramazan ayı boyunca Zeytinburnu Belediyesi Hizmet Binası ve Merkezefendi Camii Külliyesi önüne kurulan çadırlarda düzenlenecek çeşitli etkinliklerin yanı sıra ATV de Yenikapı Mevlevihanesi’den canlı sahur yayını gerçekleştirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT