Zihin Ruh Beden Festivali 3. Kez Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Zihin Ruh Beden Festivali 3. Kez Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Tarihler: 05 Mayıs 2017 Cuma ~ 07 Mayıs 2017 Pazar

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2017 ~ May 7, 2017

Sağlıktan kariyere, ilişkilerden paraya hayatınızın her alanında hayalinizdeki yaşama ulaşmanıza yardımcı olacak, zihninizi, ruhunuzu ve bedeninizi dair her şey için sizi yeniden düşünmeye sevk edecek Zihin Ruh Beden Festivali, üçüncü kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Mutluluğa giden yolda enerjinizi en üst seviyeye çıkarmanızı sağlayacak Zihin Ruh Beden Festivali, 5-6-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan festival yine , kişisel gelişim ,psikoloji, tıp, alternatif ve tamamlayıcı tıp, sağlıklı beslenme, tasavvuf, nefes, mindfulness, meditasyon, hipnoz, homeopati, fitoterapi, yoga, tai-chi, feng shui, müzik terapi, dans, astroloji, bioenerji, detoks, kuantum, metafizik konularında dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen uzmanlarını bir araya geliyor.

Üç gün sürecek festivalde, bir yandan uzmanlardan zihnen, bedenen ve ruhen sağlıklı ve dengede bir hayata ulaşmanın yollarını seminer ve workshoplar ile deneyimlerken, diğer yandan gün boyu müzik ve dans sanatçılarından özgür sahne gösterileri ile keyifli saatler geçireceksiniz.

İnsana, Doğaya, Yaşama Saygılı Kişi ve Kurumların Buluşma Noktası
Festival alanında çok satan yazarların kitaplarından doğal taşlara, organik ve sağlıklı gıdadan kişisel gelişim eğitim kurumlarına, wellness konseptine odaklanmış hastanelerden otellere, spor ve yoga merkezlerine, doğal kozmetik ürünlerinden, giyim, aksesuar ve takıya varana kadar zihninize, ruhunuza ve bedeninize iyi gelecek her şey bir arada yer alıyor. Festival hakkında detaylı bilgiye www.zihinruhbeden.org adresinden ulaşılabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT