Zorlu Raffles Hotel'de Alışveriş - Tasarım Etkinliği

Zorlu Raffles Hotel'de Alışveriş - Tasarım Etkinliği

Tarihler: 25 Mayıs 2017 Perşembe ~ 25 Mayıs 2017 Perşembe 11:00 - 20:00

Yer: Raffles İstanbul

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı, Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 924 02 00

Web: http://www.raffles-tr.com/istanbul/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2017 ~ May 25, 2017

Konsept bazında farklı temalarda düzenlediği alışveriş ve farkındalık etkinlikleriyle adından söz ettiren BLISS EVENT&PR, bu kez ‘’YAZA MERHABA” temasıyla Istanbullular’la buluşuyor. Birbirinden ozel ve farklı kategorilerdeki markaların yer alacagı alısveris etkinliği, iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından davetleri, seckin markalarla bir araya getirmeyi hedefliyor. Etkinliklerinde farkindalık yaratmayı da amaç edinen BlissEvent&PR, 25 Mayıs Perşembe gunu Raffles Hotel’de gerçekleşecek etkinlikte, davetlilerine, saglikli yasam konusunda uzman kişilerden bilgilenme firsatinin yani sira kahkaha yogasi atölyesi ile keyifli bir gun geçirme firsati sunuyor.

BLISS EVENT&PR Kurucusu Sevda Kaya, “Amacımız seçkin konuklarımızın yaza girerken yaz koleksiyonlarını hazırlamaları için ozenle seçilmiş markalarımızdan tum alternatifleri birarada bulacakları nezih bir ortam hazırlamak. Dünya yildizlarini giydiren Haute Couture modacilarimiz RaisaVanessa, ev dekorasyonuna zerafet katan Haremlique, ozgun tasarimlariyla one cikan Zeynep Erdogan, dünyaca unlu Italyan lüks bavul markasi TUMI, ev tekstilinde fark yaratan Valeron, ozel uretim caylariyla Elif Gonlum, haute couture tasarimlariyla goz dolduran Isil Recber, ev aletleri tasarimina stil katan Italya’nin gozdesi SMEG, dekorasyonda dünya markasi haline gelen Anatoli, ozgun plaj tasarimlariyla Seray Basmaci gibi uluslararası markalarımız bulunuyor. Mücevherden dekorasyona, ozel tasarımlardan saglikli yasam hizmetlerine, farklı kategorilerde birçok markanın bir arada satıs yapacagı festival tadında bir etkinlik düzenleyeceğiz’ dedi. Davetliler ve markalar için mükemmeli yaratmaya çalışan BLISS EVENT&PR, etkinligin kermesten ziyade bir tasarım etkinliği olduğunu ve hiçbir giriş ücreti alınmadığı kaydetti. BLISS EVENT&PR her etkinliğinde farklı bir sosyal sorumluluk projesine destek vermeyi de ihmal etmiyor.

25 Mayıs’ta gerçekleşecek ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde ACEYSAD derneğine destek vererek, toplumda cevre kulturu ve toplumsal afet konusunda duyarliligin artirilmasi için farkindalik yaratmayi hedefliyor. BLISS EVENT&PR yaza mutlu bir şekilde girmek isteyenleri, 25 Mayıs Perşembe gunu, 11.00-20.00 saatleri arasinda, sürpriz hediyeler, ozel ikramlar ve dj performanslariyla renklenecek Raffles Hotel’deki eşsiz etkinliğe bekliyor. Ayrica sponsorlarimiz olan TAV Passport, Namli Gurme, Digiboard’a teşekkür ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT