Zumba Kids Festivali

Zumba Kids Festivali

Tarihler: 10 Haziran 2018 Pazar ~ 10 Haziran 2018 Pazar

Yer: Ataşehir Watergarden Gösteri Merkezi

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 10, 2018 ~ Haz 10, 2018

10 Haziran 2018 Pazar Günü Ataşehir Watergarden Gösteri Merkezi’nde Türkiye’de Bir İlke İmza Atıyoruz.

Evet okullar tatil oluyor. Ve siz çocuklar için 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 16:00-19:00 saatleri arasında düzenlenen Zumba Kids Festivali’nde harika bir gün sizleri bekliyor.

Türkiye’de Ata Dans, Zumba Instructor Atakan Uğurlu tarafından ilk defa gerçekleşen “Zumba Kids Festivali”; 5-12 yaş çocukların gönüllerince eğleneceği, ritm ve koordinasyon ile bedensel gelişimlerinin destekleneceği, kendi yaşıtları ile sosyalleşeceği olağan üstü bir etkinlik ile siz değerli misafirlerini festivale davet ediyor.

Uluslararası sertifikalı zumba eğitmenleri ve 20’ye yakın Zumba Kids Grubu ile performansların sergileneceği, Zumba Kids Festivali’nde tüm çocuklar bu coşkuya eşlik edecek. Ayrıca festivalde; zumba workshopları, çeşitli aktiviteler ile çocukların ve ebeveynlerin harika bir gün geçirmeleri sağlanacak.

Üstelik festivale katılım ücreti çocuk ve velisi dahil sadece 25.TL. Amacımız tüm çocukların yoğun bir eğitim öğrenim dönemi ardından; keyifle geçireceği harika anılar bırakmak ve sadece eğlenmek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Organizasyon berbat. Çocuklar iç içe veliler orta alanda. Bizim çocuklarımızn boyu kısa olduğundan kendilerinden uzun onlarca çocuğun arkasında kalığ göremiuoruz diye ağlamaları çıkmamıza neden oldu. Klasik türkiye işi, parayı toplayıp gideyim gerisi boş :( Bidaha asla
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT