11. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmlerı Festivali 2.nci Gün

Tarihler: 17 Mart 2013 Pazar ~ 17 Mart 2013 Pazar

Yer: Goethe-İnstitut İstanbul

Ücret: Tam: 5 TL İndirimli: 3 TL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com

Adres: Yeniçarşı Cad. No:32 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2013 ~ Mar 17, 2013

Umudu ve gücünü kadınlardan alan, kadınlar tarafından kadınlar için yapılan, bu yıl hırpalanan-susturulan-görmezden gelinen tüm kadınlara ithaf edilen festival, on dokuz ülkeden kadınlar ve filmlerini ağırlayacak.

Festival, tema bölümleri, toplu gösterimler, açılış, kapanış etkinlikleri, 5. Altın Bamya Ödülleri, söyleşiler ve atölyelerle, 15-23 Mart’ta İstanbul’da, 30-31 Mart’ta İzmir, 6-7 Nisan’da Sinop, 13-14 Nisan’da Bitlis’te sizlerle olacak!

Goethe Enstitüsü

Aşk ve Devrim: Riot Grrrl New York Pazar, 17.03.2013, 17:00
1980’lerin sonlarına doğru ortaya çıkan Riot Grrrl, yani isyan eden punkçı kadınlar. Feminizmle pop kültürünü güçlü bir şekilde bir araya getirirler. Tacize, tecavüze, aile içi şiddete ve ırkçılığa karşı öfke dolu müzikleri onların sesi olmuştur artık. Film, New York’taki bu hareketin üyelerinin geçirdiği dönüşüm kadar anaakım medyanın bu kadınlara verdiği tepkiyi de belgeliyor.

Basamakları Çıkmak Pazar, 17.03.2013, 19:00
50 yaşındayken bir gün torununun ödevine yardım etmekle başladığı yolculukta yeteneklerini keşfetmeye ve üretmeye devam eden Akram, resimlerini Paris’te sergileme fırsatını bulur. Acaba Paris’ gitmek için İran otoritelerinin istediği gibi kocasından izin belgesi alacak mıdır? 9 yaşınayken o zamanlar 28 yaşında olan Heydar’la evlenen ve o zamandan beri kendi ayakları üzerinde duran Akram’ın hikayesi bize yeteneklerimizin yaş, ülke, sınır ve koca tanımayacağını gösteriyor.

Su Çocukları Pazar, 17.03.2013, 20:30
12.000 ipek elbiseden oluşan sanat projesini Japonya’ya götüren yönetmen, karşılaştığı kadınlarla çocuk sahibi olmak üzerine konuşurken doğurganlık konusunda tabu olarak kalan meselelere farklı açılardan incelikle yaklaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT