16. Uluslararası Kısa Film Günleri / Cervantes Ensitüsü

Tarihler: 01 Nisan 2004 Perşembe ~ 07 Nisan 2004 Çarşamba 1-7 Nisan tarihleri arasında

Yer: Cervantes Entitüsü

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Cervantes Enstitüsü

Adres: Tarlabaşı Bulvarı, Zambak Sok. 33, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 6536

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2004 ~ Nis 7, 2004
Bu yıl 16.cısı gerçekleştirilecek olan Kısa Film GünleriT.C. Kültür Bakanlığı, Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık ve Uluslararası Tokyo Video Festival’ini gerçekleştiren JVC ses ve görüntü sistemleri sponsorluğunda seyircileriyle buluşuyor.

İstanbul’da yaşayan sinemaseverlerin heyecanla bekledikleri “ULUSLARARASI İSTANBUL KISA FİLM GÜNLERİ” bu yıl da izleyicilerinin karşısına, kurmaca, canlandırma, deneysel ve belgesel filmlerden oluşan çok zengin ve özenle seçilmiş bir programla çıkıyor.

Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa, Hollanda, İngiltere, İspanya, İsveç, İtalya, Macaristan, Meksika, Polonya, Yunanistan ve Türkiye’den geçtiğimiz yıllarda, birçok uluslararası festivalde yer almış ve ödül kazanmış kısa filmler İstanbul’a geliyor.

Cervantes Entitüsü`nde Gösterilecek Filmler:
16. Uluslararası İstanbul Kısa Film Günleri’ne Cervantes Enstitüsü 4 filmle katılıyor. Etkinlik çerçevesinde Koldo Almandoz’un Belarra adlı filminin tanıtımı 1 Nisan 2004 Perşembe günü saat 19.00’da, yönetmenin de katılımıyla Cervantes Enstitüsü’nde gerçekleşecek. Belarra, 2002, Yönetmen: Koldo Almandoz, 10 dak. Kadın duştan çıkar, giyinir, kucağında oğlu ile sepetindeki çarşafları asmaya bahçeye çıkar. Uzakta adamın biri ekin biçmektedir. Çocuk aniden ayaklanır ve ekinlerin içerisine düşer... 16. Uluslararası İstanbul Kısa Film Günleri’nde sinemalarda ücretsiz gösterilecek diğer filmler ise şöyle:

Ciclo, 2002, Yönetmen: David ve Tristán Ulloa, 22 dak. Film, hayatını kazanmak için türlü dolandırıcılıklar yapan bir zavallının nasıl olduğunu anlayamadığı bir dünyada bu defa kendisinin dolandırılmasını anlatıyor.

Archipelago, 2003, Yönetmen: Leon Siminiani, 13 dak.
Nina eşi ile, yıllar önce yeni bir hayat kurabilmek için ayrılmış olduğu Karibe Adası’na balayını geçirmeye gelir. Çift ıssız plajda aşkın tadını çıkarmaktadır, ta ki geçmiş onları bulana dek.

Mirar es pecado (Bakmak Günahtır), 2002, Yönetmen: Nicolás Melini, 15 dak.
Sevilen bir aile yakınının ölüm haberi bizlerin yüzlere, bakışlara, mimiklere ve dünyada bizleri çevreleyen olaylara daha farklı gözlerle bakmamızı sağlar.

Tüm filmler orijinal İspanyolca, İngilizce alt yazılı olarak gösterilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT