2. İstanbul İtalyan Film Festivali

Tarihler: 04 Aralık 2009 Cuma ~ 10 Aralık 2009 Perşembe

Yer: Alkazar Sineması-Pera Müzesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2009 ~ Ara 10, 2009

2009 yılının vizyona girmemiş en iyileri arasından seçilen 10 uzun metrajlı film, kısa filmler ve belgeseller... Toplamda 25 isim, çok sayıda konuk, profesyoneller ile görsel-işitsel sektörün uygulayıcılarının buluşması.

2. İstanbul İtalyan Film Haftası; İtalya ve Türkiye arası kültürel diyalog ve karşılıklı anlayışı kolaylaştırmak, sadece sinema sektöründe değil iki ülke toplumlarının arasındaki işbirliklerine yeni yollar açmak için 4-10 Aralık tarihlerinde arka arkaya 2. kez buluşmak üzere İstanbul’a geliyor.

MedFilm Festival Onlus’un, Vivident ve İstanbul İtalyan Kültür Merkezi işbirliğiyle düzenlediği 2. İstanbul İtalyan Film Haftası, Alkazar Sineması ve Pera Müzesi’nde gerçekleşecek. 1920‘li yıllarda inşaa edilmiş ihtişamlı Alkazar Sineması’nda Türkçe altyazılı gösterilecek olan uzun metrajlı filmlerin yanısıra, Türkiye’nin saygın kurumlarından biri olan Pera Müzesi’yle de çalışarak iki ülke arasındaki işbirliğinin sürekliliğine dikkat çekmek isteyen Festival, belgesel ve kısa filmlerini de yine Türkçe altyazılarıyla birlikte müzenin oditoryumunda sunarak İstanbul izleyicileriyle buluşturacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT