Adalar’da film başlıyor!

Tarihler: 22 Haziran 2009 Pazartesi ~ 22 Haziran 2009 Pazartesi 22 Haziran 2009 Pazartesi Saat 19:30: Kokteyl - Saat 21:30: Film gösterimi

Yer: Büyükada Belediye Halk Sineması

Ücret: Ücretsiz

Adres: Türkoğlu Caddesi, Mimoza Sokak / Büyükada Büyükada İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2009 ~ Haz 22, 2009
Adalar’da film başlıyor!
Adalar Belediyesi’nin haftada iki gün bütün adalarda ücretsiz film gösterimi etkinlikleri, 22 Haziran Pazartesi akşamı Büyükada’daki “Belediye Halk Sineması”nın açılışıyla başlıyor...
Adalar Belediyesi, devraldığı olumsuz koşullara ve önündeki tüm zorluklara karşın, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve her hamlesiyle, “değişim rüzgârı”nı güçlenerek estiriyor.

Dr. Mustafa Farsakoğlu başkanlığındaki belediye, son olarak, yıllardır atıl vaziyette duran, çöplüğe dönüşmüş bir alanı, yazlık bahçe sineması olarak yeniden düzenledi ve halkın kullanımına sundu.
Büyükada’daki, yaklaşık 600 kişi kapasiteli “Belediye Halk Sineması”, 22 Haziran akşamı faaliyete geçiyor. Yeni vizyon filmlerin her gün değişerek gösterime gireceği sinemadan, halk, haftanın iki günü ücretsiz olarak yararlanacak.

“Belediye Halk Sineması”, sadece artık örnekleri kalmamış “bahçe sinemaları”nın nostaljik atmosferini canlandırmaktan öte, Adalar’dan başlayan bir kültürel model oluşturmanın ve günümüz dünyasında yitip giden değerlere sahip çıkılmasının ifadesi.
Adalar Belediyesi, kültür sanat etkinliklerinden herkesin yararlanabilmesine yönelik projeleriyle, şimdiye kadar ihmal edilebilir olarak görülen bu alana verdiği önemi belgeliyor.

Büyükada’da, ücretsiz gösterim günlerinin dışında kalan beş gün, düşük fiyat politikasıyla hizmet verecek sinemanın yanı sıra, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada halkı da, her hafta iki gün ücretsiz film izleme olanağına kavuşuyor.
Belediye, ücretsiz film gösterimiyle sınırlı tutmuyor bu alandaki faaliyetlerini. Halkı, filmlerin öncesinde, yönetmeniyle, oyuncularıyla, eleştirmenlerle buluşturmayı da hedefliyor.
Adalar Belediyesi’nin kısa vadeli projeleri arasında, Adalar’ın kışın da yaşanılan yerler olduğu bilinciyle, kültürel etkinliklerin kapalı mekânlarda da sürdürülmesinin olanaklarını yaratma var.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT