Afrika`ya Açılan Altın Kapı: Gana

Tarihler: 11 Mart 2004 Perşembe ~ 11 Mart 2004 Perşembe 11 Mart Perşembe Saat 19:00

Yer: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Akbank Kültür ve Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:16 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 11, 2004 ~ Mar 11, 2004
Belgesel:

AFRİKA`YA AÇILAN ALTIN KAPI: GANA
SUNUM: Mehmet ATAR

Tarih boyunca gücün ve zarafetin simgesi olan altın, Gana`nın acılarla dolu ama mağrur geçmişinin en önemli belirleyicisi olmuştur. Gana kıyılarında, altın ve köle elde etme uğruna batılı devletlerce inşa edilen kalelerin her biri tarihin birer garip görüntüleri olarak hala ayaktadır. Geçmişine oldukça bağlı Gana insanı aşkını özlemini ve umutlarını kah ağaç işlerinde kah ulusal giysileri kente üzerine işlemiştir. Samimiyet ve insana yakınlık konusunda dünyada bir yarışma düzenlense şüphesiz Ganalılar en iyi derecelerden birisini alırdı. Bu etkinlikle, geleneksel ile çağdaşın çok iyi harmanlandığı Gana`ya bir seyahat edeceğiz. Bahşedilen doğal zenginlikler kadar kültürel zenginliğe ve çeşitliliğe sahip Gana`dan çok ayrı keyifler ve tatlar alarak döneceğiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT