Ayrılık

Tarihler: 08 Mart 2012 Perşembe ~ 08 Mart 2012 Perşembe 19.00

Yer: Goethe-Institut İstanbul

Adres: Yeniçarşı Cad. 32 34433 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 20 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2012 ~ Mar 8, 2012

Almanya, 2010, 119’, renkli
Yönetmen: Feo Aladağ
Oyuncular: Sibel Kekilli, Nizam Schiller, Derya Elabora, Settar Tanriogen, Serhad Can, Almila Bagriacik, Tamer Yigit, Alwara Höfels, Florian Lukas
Almanca ve Türkçe, Türkçe altyazılı

25 yaşındaki Umay, yanında küçük oğlu Cem, Berlin ‘de ailesinin oturduğu evin kapısını çalar. İstanbul’daki mutsuz evliliğinden kaçan ve Berlin’e dönerek orada yeni, kendi kararlarını kendi verebileceği bir hayata başlamak isteyen Umay’a annesi şöyle der: “Rüya görüyorsun, uyan!” Umay kısa süre içinde ailesinin geleneksel düşünce kalıplarının dışına çıkmakta çok zorlandığını fark eder.

Aile, Cem’i babasının yanına, Türkiye’ye geri göndermeye karar verdiğinde, Umay bu kez arkasındaki bütün köprüleri yıkarak kaçar. Stipe’yle tanışır, ona aşık olur ve Cem ve kendisi için yeni bir hayata başlamaya çalışır. Ailesiyle barışmak istediğinde ise, bunun için çok geç olduğunu fark etmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT