Baküs Leydi

Tarihler: 01 Ekim 2016 Cumartesi ~ 01 Ekim 2016 Cumartesi 01 Ekim 2016 19:00

Yer: Feriye Sineması

Ücret: 1. Kategori - 12.00 TL Öğrenci 6.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ortaköy Mah. Çırağan Cad. No: 40 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 22 16

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2016 ~ Eki 1, 2016
Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin 6.’sı bu yıl 30 Eylül – 6 Ekim tarihleri arasında Atlas Sineması ve Feriye sinemalarında gerçekleştirilecek.

DCP / Renkli / 110’
Korece, Türkçe ve İngilizce altyazılı
Güney Kore, 2015

Yönetmen: E J-yong
Senaryo: E J-yong
Oyuncular: YOUN Yuh-jung, CHON Moo-song, YOON Kye-sang, An A-zu, CHOI Hyun-jun
Yapımcı: Suh Dong-hyun
Yapım: Korean Academy of Film Arts

So-Young, yaşlı erkeklerle para karşılığı birlikte olarak kıt kanaat geçinen 65 yaşında bir kadındır. Elinde Kore enerji içeceği Bacchus’le müşterilerine yanaşan ve “İçecek ister misiniz?” diye soran yaşı geçkin bir fahişe, Baküs Leydi’dir. Gençliğinde Amerikalı askerlere bedenini satarak hayatını kazanmıştır. Yarı siyahi çocuğunu evlatlık olarak ABD’ye gönderdiği için suçluluk duyan So-Young, cinsel yolla bulaşan bir hastalık yüzünden hastaneye gittiğinde, annesinden ayrı düşmüş, Kore-Filipin melezi bir çocuğu görmezden gelemez. Toplum dışına itilmiş komşusu 50 yaşındaki transseksüel Madam Tina ve 31 yaşındaki protez bacaklı zavallı Do-Hoon’un yardımlarıyla çocuğa bakmaya çalışır.

Bir gün Ja-Woo adındaki eski bir müşterisi, Song adındaki başka bir müşterisinin kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldığını haberini verir. Song’u hastanede ziyarete giden So-Young yaşlı adamın felç geçirdiğini görür. Yaşlı adam yalvararak So-Young’dan sefil ve utanç dolu hayatına son vermesini ister. Yoğun bir iç çatışmadan sonra So-Young adamın teklifini kabul eder. Ama bunu Jae-Woo’ya itiraf ettiğinde, adam bu kez de fakir ve demans hastası bir arkadaşının hayatına son verip veremeyeceğini sorar. İlk başta teklifi reddeden So-Young, adamı ve yaşamını görünce fikrini değiştirir. Ardından yapayalnız ve duygusal anlamda çökmüş olan Jae-Woo da So-Young’dan intiharını desteklemesini isteyince kadının yaşadığı iç çatışma daha da büyür.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT