Best of Cannes hosted by Nazan Kesal

Tarihler: 14 Mayıs 2015 Perşembe ~ 14 Mayıs 2015 Perşembe 20:00

Yer: Mürekkep

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Refik Saydam Cad. No: 15/A Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2015 ~ May 14, 2015

Fil'm Hafızası, 14 Mayıs akşamı Mürekkep'te gerçekleştireceği "Best of Cannes" isimli etkinlikte Cannes Film Festivali’nde ödül alan ya da ödüle aday gösterilen en iyi kısa filmleri sinefillerle buluşturacak.

Türkiye'deki bağımsız sinema algısını güçlendirmek hedefiyle faaliyetlerini sürdüren sosyal platform Fil'm Hafızası, iki ayda bir düzenlediği Tematik Gece etkinliklerine bir yenisini ekliyor. 

Etkinlik, sinemaseverlere yine özel bir seçki sunacak. Toplam 6 kısa filmin gösterileceği Tematik Gece'nin ev sahipliğini başarılı oyuncu Nazan Kesal üstenecek. Söyleşi kısmında katılımcıların sorularını cevaplayacak olan Nazan Kesal geceye renk katacak.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez'in en özel anları kamerasıyla ölümsüzleştirerek destek verdiği geceye dair özel sürprizler de olacak. Artık bir Tematik Gece klasiği haline gelen Soundtrack Quiz'i, sinefillerin hafızalarını yoklayacak. 

Etkinliğin mekan sponsorluğunu Mürekkep, medya sponsorluğunu Bugünbugece üstlenirken, Yazane ve SinePlus Akademi etkinliğe proje desteği sağlıyor.

Cannes'da ödül alan ve ödüle aday gösterilen kısaları bir de ben değerlendireyim diyen tüm sinefiller, 14 Mayıs akşamı saat Mürekkep'te yerlerini alacak.

Kısa Film Seçkisi

Chef de Meute (2012)
Chloé Robichaud / Kanada / 13'
Yalnızlığı nedeniyle sürekli ailesinin baskılarıyla yaşamak zorunda kalan Clara, teyzesinin ölümüyle arkadaşlığı hiç ummadığı bir canlıda, teyzesinin köpeğinde bulur ve bu durum güçlü bir arkadaşlık hikayesi olma yolunda ilerlemeye başlar.

Ghost (2011)
Dahci Ma / Güney Kore / 10'
Kaçmakta olan biri; tek başına, yalnız ve bir odada... Eğer o kişi kendi varlığını far kederse insanlardan hala kaçabilir mi?

Invisible Spaces (2014)
Dea Vellengur / Gürcistan / 10'
Hayata karşı direnç göstermek amacıyla aile hayatına kavuşanlar kendi aralarındaki sarsıntılar karşısında nasıl bir direnç gösterebilir?

Sonuncu (2014)
Sergey Pikalov / Azerbaycan - Rusya / 15'
II. Dünya Savaşı'ndan geriye kalan sonuncu gazi, yalnız dünyasında bir buzdolabı ve boş evi ile günler geçirmektedir. Bu boşluk hayata tutunduğu bir dal olmuştur.

Micky Bader (2009)
Frida Kempff / İsveç – Danimarka / 14'
Bir yüzyıla şahit olmuş bir kadının, ömür dolusu yaşadıkları ve hayata serin dalgalarla tutunduğu yüzme kulübüyle geçen yıllarını anlatan bir film. Yaşama dair söyleyecekleri var, dinlemeye hazır mısın?

Mont Blanc (2012)
Gilles Coulier / Belçika / 14'
Bir baba, bir oğul ve dile gelmemiş hislerden oluşan bir dağ. Dağ ayırır mı, birleştirir mi?

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Etkinlik 20:00 - 23:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.
- Bilet fiyatına 1 ikram dahildir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT