Bilgi`de Sinema / Suç Voltaire`in

Tarihler: 03 Kasım 2004 Çarşamba ~ 05 Kasım 2004 Cuma 3 Kasım Saat 18:30, 4 Kasım Saat 20:30, 5 Kasım Saat 16:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Öğrenci: 3 Milyon TL. Tam: 5 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi için: sinema@bilgi.edu.tr

Adres: Dolapdere Kampüsü Kurtuluş Deresi Cad. No:47 Şişli Şişli İstanbul

Telefon: 444 0 428

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2004 ~ Kas 5, 2004
BİLGİ`DE SİNEMA

La Faute à Voltaire / Suç Voltaire’in
Yön: Abdel Kechiche
Oyn: Samia Bouajila, Elodie Bouchez, Bruno Lochet, Aure Atika
2000 / Fransa / Fransızca / Türkçe alt yazılı / 130 dk. / 35mm.

Jallel Tunus’lu genç bir adamdır. Kendisini Cezayirli siyasi sığınmacı olarak tanıtarak Fransa’dan geçici bir vize almayı başarır ve ülkeye girerek kimsesizler yurduna yerleşir. Burada Jallel kendisi gibi daha iyi bir yaşam umuduyla Fransa’ya gelmiş olan insanlarla tanışır ve dostluklar kurar. Bir akşam, barda içerken, Nassera isimli bir göçmen kadınla tanışır. Nassera Fransız vatandaşıdır ve para karşılığı Jallel’le sözde evlilik yapmayı kabul eder. Jallel umutlanır ve Nassera’nın istediği parayı bulabilmek için sıkı bir şekilde çalışmaya başlar. Fakat düğün günü geldiğinde Nassera evlenmekten vazgeçer. Jallel şoku atlatamaz ve ruhsal dengesi bozulur. Kaldırıldığı akıl hastanesinde Jallel’i bambaşka bir hayat beklemektedir. Aslen oyuncu ve senarist olan Abdel Kechiche’in ilk yönetmenlik denemesi olan ‘La Faute à Voltaire’ dram ve mizah unsurlarını dengeli bir biçimde kullanan, birçok uluslararası ödül kazanmış, başarılı bir çalışma.

Her seans başlangıcından 30 dakika önce, Taksim A.K.M.`den Dolapdere Kampüsü`ne; bitiminden 10 dakika sonra Dolapdere Kampüsü`nden Taksim A.K.M.`ye ücretsiz servisimiz vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT