Bilgi`de Sinema / Video - Bir Sanat

Tarihler: 10 Mayıs 2004 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2004 Perşembe 10-11-12-13 Mayıs

Yer: Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü

Ücret: Tam: 5 Milyon Öğr: 3 Milyon TL.

Nereden Alınır: Bilgi Üniversitesi, http://www.bilgi.edu.tr/sinema

Adres: Dolapdere Kampüsü Kurtuluş Deresi Cad. No:47 İSTANBUL Beyoğlu İstanbul

Telefon: 444 0 428

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 10, 2004 ~ May 13, 2004
Yapı Kredi ana sponsorluğundaki Bilgi’de Sinema, Mayıs ayı programında; ‘90’lı Yılların Alman Sineması’, ‘İki Tom Tykwer Filmi’, ‘Filistin?’ ve ‘Gençler İşbaşında’ başlıkları altında toplam 29 filme ev sahipliği yapıyor.

VİDEO - BİR SANAT;
Sinema’nın sanat olup olmadığı tartışmaları süre giderken Video Sanatı yetmişli yılların başından itibaren sessizce şekillenmeye başladı ve doksanlı yıllarda, dijital teknolojideki gelişmelerden de etkilenerek, kendi özgün ifade biçimlerini yarattı. Bilgi’de Sinema bu aydan itibaren programında Türkiye ve dünyadan video sanatçılarının eserlerine yer vermeye başlıyor.

ETHEM ÖZGÜVEN FİLMLERİ GÖSTERİMİ:
Ethem Özgüven Filmleri bölümünde bu üretken yönetmenin belli başlı filmlerini izleyebilirsiniz. Kendine has biçemi ve özenli teknik çalışmasıyla dikkat çeken filmler soyut bir üslupla somut güncel konular üzerine eğilmeyi ve kalıcı bir etki yaratmayı başarıyor.
10 Mayıs Pazartesi 19.00, 11 mayıs Salı 16.30, 12 Mayıs Çarşamba 17.00

Tüm gösterimler İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirilmekte olup, gösterimlerden yarım saat önce Taksim AKM önünden ücretsiz servis mevcuttur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT