Çırağan´dan Yepyeni Bir Etkinlik: Sinema Saati

Tarihler: 29 Ocak 2011 Cumartesi ~ 29 Ocak 2011 Cumartesi

Yer: Çırağan Sarayı Mabeyn Salonu

Adres: Çırağan Cad: 32 Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 245 44 06

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2011 ~ Oca 29, 2011

Çırağan Palace Kempinski, 2007 yılında Saray içinde açtığı sanat galerisiyle başlattığı kültür ve sanat misyonuna yepyeni bir proje daha ekliyor; Sinema Saati.

Her biri kendi alanında ilk olma özelliği taşıyan okuma, sohbet, konser ve sergilerle İstanbulluların sanata kolaylıkla ulaşmalarını sağlayan Çırağan Palace Kempinski, 2011’e sinema alanında da sesini duyuracak Sinema Saati etkinlikleriyle girdi. İlki 29 Ocak saat 14.30’da yönetmenliğini Özcan Alper’in üstlendiği Sonbahar filminin gösterimi ve ardından yönetmen, yapımcı ve oyuncularla yapılan bir söyleşi ile gerçekleştirilen Sinema Saati’nin moderatorü, Marmara Üniversitesi G. S. F. Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Yıldız. Üç ayda bir düzenlenecek, sinemaseverleri ünlü yönetmen, yapımcı ve oyuncularla bir araya getirecek etkinliğin bir sonraki filmi İnan Temelkuran’ın Bornova Bornova filmi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT