Citylife Sinemaları´nda 3 Boyutlu Film Keyfi Başlıyor! 3 Boyutlu Film Keyfini

Tarihler: 03 Eylül 2010 Cuma ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Yer: City´s Nişantaşı

Adres: Teşvikiye Cad. No:162 Nişantaşı İstanbul

Telefon: 0212 373 33 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 3, 2010 ~ Eyl 30, 2010

3 Eylül itibari ile Citylife Sinemaları’nda “ X PAND 3D – DIGITAL” teknolojisi faaliyete giriyor. Dünya üzerinde bulunan 3 boyutlu görüntü teknolojileri arasında en ileri ve kusursuz sistem olarak anılan ve tercih edilen bu teknolojinin ilk filmi ise Çılgın Hırsız.

Müşterilerine kaliteli alışverişin yanı sıra ev sahipliği yaptığı etkinliklerle de eşsiz hizmet sunan moda ve yaşam merkezi City’s Nişantaşı Citylife Sinemaları ile ziyaretçilerine farklı bir deneyim sunuyor. 3 Eylül’den itibaren faaliyete girecek olan X PAND 3D DIGITAL teknolojisi ile izleyiciler gözenekli beyaz perde ve aktif polarize gözlük sayesinde 3D’den farklı bir keyif yaşayacaklar. Her kullanım sonrasında özel makinelerinde 50 derecelik sıcaklıkta yıkanan polarize gözlükler hijyen standartlarında izleyicilerle buluşacak. X PAND 3D DIGITAL teknolojisi ile izleyiciler izledikleri filmi herhangi bir koltukta otursalar bile 3 boyutlu hissini aynı kalitede hissedebilecekler.

Ata Demirer’in Sesinden 3 Boyutlu Film Keyfi
Citylife Sinemaları’nda X PAND 3D DIGITAL teknolojisi ile vizyona girecek ilk film ise Çılgın Hırsız. Dünya’nın uydusu olan Ayı kaçırmayı planlayan Gru’nun başından geçenlerin anlatıldığı filmde Gru’yu Ata Demirer seslendiriyor. Animasyon film tutkunları X PAND 3D DIGITAL teknolojisi ile 3 boyutlu seyir keyfini tam anlamıyla yaşayacaklar.

Seanslar: 11.30-13.30-15.30-17.30-19.30-21.30 / Cuma-Cumartesi 23.30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT