Elveda De

Tarihler: 22 Ekim 2009 Perşembe ~ 22 Ekim 2009 Perşembe 22 Ekim Perşembe günü saat 18:30

Yer: İTÜ Taşkışla

Ücret: Katılım ücretsizdir. Rezervasyon yaptırmak zorunludur.

Nereden Alınır: www.obmuze.com

Adres: İTÜ Taşkışla (127 nolu Konferans Salonu) Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 292 76 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2009 ~ Eki 22, 2009
OBM Sinema Programı devam ediyor: “Elveda De”

Osmanlı Bankası Müzesi’nin Sinema Programı, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Müze binasının restorasyona girmesi nedeniyle, İTÜ Taşkışla’da gerçekleştirilecek gösterimler, yönetmenliğini Johan Eriksson’ın üstlendiği Elveda De adlı belgeselle devam edecek. Gazeteci Mete Çubukçu, 22 Ekim Perşembe günü saat 18:30’da, “Toplumsal Hafıza” teması altında yapılacak gösterimin ardından, “Tek Kişilik Hücreden Toplama Kampına” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgesel, Kuzey Gazze’deki Beit Hanoun’da yaşayan Ouda ailesinin hayatında 3,5 yıla odaklanıyor... Aile, her yıl 1 aydan uzun bir süreliğine, hemen pencerelerinin yanındaki tank ve buldozerlerle, evlerine hapsediliyor. Gazze’nin az sayıdaki profesyonel tiyatro grubundan birinde aktör olan baba Mahmut, prova ve gösterilere gitmek için gizlice kaçmak zorunda kalıyor. Mahmut ve karısı evin içinde, binaların yıkılışını gören çocuklarını rahat ettirmeye ve korkuyu azaltmaya çalışıyor. Bir Ekim günü, onlara, evlerinin kapılarını kilitlemeleri ve elveda demeleri söyleniyor.

Osmanlı Bankası Müzesi binasının restorasyonu nedeniyle, müzenin 2009 - 2010 dönemindeki bütün etkinlikleri, İTÜ Taşkışla binasında gerçekleştirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT