Enka Yaz Etkinlikleri / Aşkta Herşey Mümkün

Tarihler: 29 Temmuz 2004 Perşembe ~ 29 Temmuz 2004 Perşembe 29 Temmuz Perşembe Saat 21:15

Yer: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi

Nereden Alınır: Bilgi İçin: E-mail:enkakultur@enka.com

Adres: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2004 ~ Tem 29, 2004
Enka Vakfı bünyesinde Enka Kültür ve Sanat’ın düzenlediği kültür etkinlikleri 16. yılında Sadi Gülçelik Spor Sitesi içinde yer alan Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda 17 Haziran-24 Ağustos 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 19 programın yer aldığı etkinlikte müzikten tiyatroya ve sinemaya kadar sezonun en iyilerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Etkinliklerde yerler numarasız olduğundan mutlaka önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda sinema keyfi 16 yıldan beri sürüyor. Otopark sorunu yaşamadan katılabileceğiniz etkinliklerde havuz başında yemeğinizi yiyebilir,barda akşam keyfi yapabilir ya da tiyatro cafede atıştırabilirsiniz. Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda film gösterimleri yıldızların altında sizi bekliyor.

AŞKTA HER ŞEY MÜMKÜN (Something Gotta Give)
Yönetmen-Senaryo: Nancy Meyers
Müzik: Michael Ballhaus
Görüntü Yönetmeni: Hans Zimmer
Oyuncular: Jack Nicholson, Diane Keaton, Frances McDormand, Keanu Reeves
Yapım: 2003 ABD

Sadece 30’undan küçük kadınlarla çıkan müzmin bekar Harry Sanborn (Jack Nicholson), son sevgilisi Marin’le (Amanda Peet), annesinin Hamptons’taki sahil evinde romantik bir haftasonu geçirmeye hazırlandığı sırada göğsünde ağrılar başlar. Sonuçta Marin’in dul ve başarılı oyun yazarı annesi Erica (Diane Keaton), iyileşene kadar Harry’ye bakmayı kabul etmek durumunda kalır. Baş başa kaldıklarında Harry, son derece çekici bir kadın olan Erica’dan etkilendiğini fark eder. Ama Harry’nin 30’larındaki seksi doktoru Julian Mercer (Keanu Reeves) da Erica’nın peşine düşünce işler karışır. İyileşir iyileşmez evine ve eski alışkanlıklarına dönen Harry, Erica’ya karşı hislerin yaşamını değiştirecek denli güçlü olduğunu anladığında, onu kazanmak için kendisinde büyük değişiklikler yapmayı kabullenecek midir?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT