Enka Yaz Etkinlikleri / Belleville`de Randevu

Tarihler: 12 Ağustos 2004 Perşembe ~ 12 Ağustos 2004 Perşembe 12 Ağustos Perşembe Saat 21:15

Yer: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi

Nereden Alınır: Bilgi İçin: E-mail:enkakultur@enka.com

Adres: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2004 ~ Ağu 12, 2004
Enka Vakfı bünyesinde Enka Kültür ve Sanat’ın düzenlediği kültür etkinlikleri 16. yılında Sadi Gülçelik Spor Sitesi içinde yer alan Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda 17 Haziran-24 Ağustos 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 19 programın yer aldığı etkinlikte müzikten tiyatroya ve sinemaya kadar sezonun en iyilerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Etkinliklerde yerler numarasız olduğundan mutlaka önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda sinema keyfi 16 yıldan beri sürüyor. Otopark sorunu yaşamadan katılabileceğiniz etkinliklerde havuz başında yemeğinizi yiyebilir,barda akşam keyfi yapabilir ya da tiyatro cafede atıştırabilirsiniz. Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda film gösterimleri yıldızların altında sizi bekliyor.

BELLEVİLLE`DE RANDEVU (Le Triplettes de Belleville)
Yönetmen-Senaryo: Sylvian Chomet
Müzik: Benoit Charest, Mathieu Chedid
Seslendirenler: Michele Caucheteux, Jean Claude Donda, Michel Robin, Monica Viegas
Yapım: 2003 Fransa, İngiltere

Champion babaannesi tarafından büyütülen yanlız bir çocuktur. Torununun bisiklete binerken çok mutlu olduğunu farkeden babaanne, onu sıkı bir antremana sokar ve yıllar sonra onun adına yakışır bir kondisyona ulaşmasını sağlar. Artık ünlü bisiklet yarışı ‘Tour de France’a katılma vakti gelmiştir.

Ama yarış sırasında siyahlar içinde iki gizemli adam Champion’u kaçırır. Madame Souza ve sadık köpeği Bruno onu kurtarmak için kolları sıvar. Arayışları onları okyanusun öte yanındaki ‘Belleville’ isimli dev megapole götürür. İkili burada 1930’lu yılların müzikhol yıldızlarından “Belleville Üçlüsü” ile karşılaşır. Bu tuhaf üçlünün yardımları ve Bruno’nun hassas burnu sayesinde çok geçmeden Champion’un izini bulurlar. Ama acaba Fransız mafyasının şeytani planlarını alt etmeyi başabilecekler midir?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT