Enka Yaz Etkinlikleri / Dost musun, Düşman mı?

Tarihler: 10 Ağustos 2004 Salı ~ 10 Ağustos 2004 Salı 10 Ağustos Salı Saat 21:15

Yer: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi

Nereden Alınır: ilgi İçin: E-mail:enkakultur@enka.com

Adres: Enka Vakfı Sadi Gülçelik Spor Sitesi, İstinye İstinye İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14-15/209

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 10, 2004 ~ Ağu 10, 2004
Enka Vakfı bünyesinde Enka Kültür ve Sanat’ın düzenlediği kültür etkinlikleri 16. yılında Sadi Gülçelik Spor Sitesi içinde yer alan Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda 17 Haziran-24 Ağustos 2004 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 19 programın yer aldığı etkinlikte müzikten tiyatroya ve sinemaya kadar sezonun en iyilerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Etkinliklerde yerler numarasız olduğundan mutlaka önceden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda sinema keyfi 16 yıldan beri sürüyor. Otopark sorunu yaşamadan katılabileceğiniz etkinliklerde havuz başında yemeğinizi yiyebilir,barda akşam keyfi yapabilir ya da tiyatro cafede atıştırabilirsiniz. Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda film gösterimleri yıldızların altında sizi bekliyor.

DOST MUSUN, DÜŞMAN MI? (Tais Toi)
Yönetmen: Francis Veber
Yapımcı: Said Ben Said
Senaryo: Serge Frydman, Francis Veber
Görüntü Yönetmeni: Luciano Tovoli
Müzik: Marco Prince
Oynayanlar: Gerard Depardieu (Quentin), Jean Reno (Ruby), Andre Dussollier (Psychiatre), Jean-Pierre Malo (Vogel), Richard Berry (Vernet)
Yapım: 2003 Fransa
Dağıtımcı: Özen Film

Quentin sürekli yaptığı aptallıklar ve anlamsız şakalarla etrafındakileri bezdiren aptalın biridir. Yapmaya çalıştığı fakat yüzüne gözüne bulaştırdığı bir silahlı soygun sonunda hapse atılır. Hücresini paylaştığı iri cüsseli,sert bakışlı ve soğuk kanlı adam ise hiç kimse ile tek kelime konuşmayan usta bir hırsız olan Ruby`den başkası değildir. Hapishaneye atılmadan önce sevgilisi Sandra`yı öldüren ve çok tehlikeli bir hırsız olan Vogel`den çaldığı paraları saklamıştır.Ruby Quentin`e yüz vermese de, Quentin`e göre aralarında inanılmaz sıcak bir dostluk başlamıştır!.. Ruby uzun zamandır kendisini akıl hastaları kısmına sevk ettirerek hapisten kaçmayı planlamaktadır.... Fakat nasıl olduysa Quentin`de bu planın içine dahil olur ve onun beceriksizliklerine rağmen kaçmayı başarırlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT