!f İstanbul 2005 / 9 Şarkı

Tarihler: 23 Şubat 2005 Çarşamba ~ 23 Şubat 2005 Çarşamba 20 ve 23 Şubat 2005

Yer: Beyoğlu AFM 1 Fitaş Sineması

Ücret: Tam: 10.5 YTL. Öğrenci 8.5 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Beyoğlu AFM Fitaş Sineması

Adres: İstiklal Cad No 24-26 Beyoğlu Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2005 ~ Şub 23, 2005

!f istanbul 4. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali Yapı Kredi Üniversite Bankacılığı`nın ana sponsorluğunda 17-27 Şubat 2005 tarihleri arasında gerçekleşecek. Son iki yıl içerisinde yapılmış en ilginç 40 bağımsız film programıyla festival bu yıl yine oldukça lezzetli gözüküyor.

20 Şubat Pazar Saat 21:30, 23 Şubat Çarşamba Saat 21:30

9 Şarkı
İngiltere, 2004, Renkli , 35mm, 71’, İngilizce
Yönetmen: Michael Winterbottom
Senaryo: Michael Winterbottom
Görüntü Yönetmeni: Marcel Zyskind
Kurgu: Mat Whitecross, Michael Winterbottom
Oyuncular: Kieran O`Brien, Margot Stilley, The Dandy Warhols, Franz Ferdinand
Müzik: Richard Davey, Joakim Sundström

Seks her ne kadar sinema tarihi boyunca yönetmenlerin ilgisini çektiyse de, son yıllarda gitgide artan sayıda ciddi yönetmenin ekranda gösterilebileceklerin sınırlarını zorlamalarına tanık olduk. Bu kez, saygın İngiliz yönetmen Michael Winterbottom (!f 2005’de Kod 46 adlı filmi de gösterilmekte) sınırları daha da zorlayan, düşük bütçeli bir filmle karşımızda. 9 Şarkı 2003 sonbaharında Londra’da geçiyor. Lisa, İngiltere’ye bir seneliğine okumaya gelmiş bir Amerikalı. Brixton Academy’de bir konser sırasında buzul bilim uzmanı olan Matt ile tanışır ve birbirlerine aşık olurlar. Filmdeki her bölüm seks sahnesiyle başlayıp, birlikteliklerinin küçük ve daha evcimen ayrıntılarına geçiyor ve bir konserle son buluyor. Canlı konserler Black Rebel Motorcycle Club, The Von Bondies, Elbow, Primal Scream, The Dandy Warhols, Super Furry Animals, Franz Ferdinand ve Michael Nyman gibi ünlü grup ve sanatçılar tarafından veriliyor. Müzik aralarında Matt ve Lisa’nın sevişmelerini görüyoruz. Konvansiyonel hikâye anlatımı ve karakter geliştirme anlayışlarını tümüyle reddeden filmde ikilinin cinsel hayatı (uyaralım, tüm ayrıntılarıyla!) rock müziğiyle birleşiyor ve ortaya kısa ömürlü, tutkulu bir aşkın ritmini yansıtan, his yoğunluklu bir film çıkıyor. Felsefi olmaya hiç çabalamayan film, bir çiftin dört duvar arasında yaşayabileceklerini olabildiğince doğal bir bakış açısından, tüm güzelliğiyle yansıtıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT