!f İstanbul 2005 / Daima İleri

Tarihler: 26 Şubat 2005 Cumartesi ~ 26 Şubat 2005 Cumartesi 18 ve 26 Şubat 2005

Yer: Beyoğlu AFM 2 Fitaş Sineması

Ücret: Tam: 10.5 YTL. Öğrenci 8.5 YTL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 ve Beyoğlu AFM Fitaş Sineması

Adres: İstiklal Cad No 24-26 Beyoğlu Istanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 292 11 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2005 ~ Şub 26, 2005

!f istanbul 4. AFM Uluslararası Bağımsız Film Festivali Yapı Kredi Üniversite Bankacılığı`nın ana sponsorluğunda 17-27 Şubat 2005 tarihleri arasında gerçekleşecek. Son iki yıl içerisinde yapılmış en ilginç 40 bağımsız film programıyla festival bu yıl yine oldukça lezzetli gözüküyor.

18 Şubat Cuma Saat 13:00, 26 Şubat Cumartesi Saat 15:30

Daima İleri
Türkiye, 2004, Renkli , Beta SP Pal, 83’
Yönetmen: Emre Akay , Hasan Yalaz
Görüntü Yönetmeni: Emre Akay, Hasan Yalaz
Kurgu: Emre Akay
Yapımcı: Emre Akay, Hasan Yalaz

Mehmet Demirtaş bir klasik müzik aşığı ve bestecisidir. Bir gün, bugüne kadar yapılmış konserlerden farklı bir konser yapmaya karar verir. Konser sanatçılar ve aydınlar tarafından kurulmuş Gümüşlük Akademisi’nde yapılacaktır. Projesini anlattığı arkadaşı Emre Akay ise bu serüvenin belgeselini çekmeye karar verir. Daima İleri, bu noktadan sonra Mehmet Demirtaş’ı konseri için sponsor ararken, Mesam’da gerekli izin prosedürlerini tamamlarken, basınla ilişkiler kurmaya çalışırken ve Bodrum’un işlek bir caddesinde dört kişilik orkestrasıyla birlikte tanıtım yaparken, kısaca projeyle ilgili yaptığı tüm çalışmaları izleyecektir. Mehmet Demirtaş’ın proje için yeterli bütçesi yoktur, ancak hayalini gerçekleştirmeye kararlıdır, ileriye bakmaktadır. Konser gerçekleşir ve ilginç de bir konser olur. Ancak belgeselin vurucu bölümü, konsere bütçeyi kurtaracak kadar insan gelmemesi sonucunda, Mehmet Demirtaş’ın Gümüşlük Akademisi’ni terk etmeden önce, akademiyi kuran ve işleten insanlarla yaptığı konuşmada saklıdır. Daima İleri, dolaylı bir yoldan da olsa Türkiye’de 80 öncesi ve 80 sonrası kuşakların arasında yaşanabilecek hayal kırıklıklarını, daima ileriye bakmanın yaratabileceği kırgınlıkları ve yaptıkları işin doğruluğuna inanan insanların kırılma noktalarını açık ediyor. Daima İleri bazı izleyicileri utançla, bazı izleyicileri kırgınlıkla, bazı izleyicileri ise düpedüz kızgınlıkla gönderecek evlerine. Her durumda, bu belgeselin, yönetmenlerden Emre Akay’ın bitirme tezi olduğunu ve tezin asıl konusunun “belgeselde etik” olduğunu bilmek ilginç olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT