Fil'm@9 Premier

Tarihler: 11 Ekim 2013 Cuma ~ 11 Ekim 2013 Cuma 20:00

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2013 ~ Eki 11, 2013
Fil'm@9 Premier

Kısa filmlerden oluşan seçkisiyle Fil'm@9, 11 Ekim'de Bloom Ortaköy'de...

Giderek serinlemeye başlayan havaların en keyifli etkinliği, uluslararası festivallerde dikkatleri üzerinde toplayan kısa filmlerden oluşan seçkisiyle yeniden karşınızda! İstanbul’un hoş mekanlarını samimi bir sinefil ortamına çeviren Fil’m@9, hafta içinin koşturmacasını biraz olsun unutmak için kaçırılmaması gereken bir seçenek.

Her gösterimde olduğu gibi misafirlerine DJ performansıyla keyifli dakikalar yaşatan etkinlik, bu kez Irak, Polonya, Almanya ve İngiltere’den kısalarla sinemaseverleri ağırlıyor.

Eylül seçkisinde gösterilen ve oldukça beğeni toplayan Baghdad Messi (2012) filminin yönetmeni Sahim Omar Kalifa’ya ait Land of Heroes (2011) izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Staten Cousins-Roe’nin yönettiği İngiliz kara mizah örneği This Way Out (2013) etkinliğin önemli kısalarından biri olarak yerini alıyor.

Seçkisinde yerli yapımlara hassasiyetle yer veren ve gösterimlerinin akabinde film ekipleriyle kısa söyleşiler gerçekleştiren Fil'm Hafızası, bu defa Merve İnce’nin yönettiği Gassal (2012) filmine odaklanıyor.

Bloom'un ev sahipliğindeki Fil’m@9’un medya sponsorluğunu Açık Radyo ve Kültür Mafyası üstlenirken, özel medya eğitiminde dünya çapında önemli bir yeri olan SAE Enstitüsü etkinliğe proje desteği veriyor.

Fil’m Hafızası ile keşfetmenin keyfi, sonbaharda da devam ediyor.

Land of the Heroes (2011)

Sahim Omar Kalifa / Irak / 17’

1988 yılında Irak ve İran sıcak bir savaşın içindedir. Bu, dayanılması güç ortamda Spiderman hayranı Iraklı Dilleer ve kız kardeşi Zienee, üstüne bir de Malo’nun zorbalıklarıyla baş etmek zorundadırlar.

Gassal (2012)

Merve İnce / Türkiye / 10’

Tecavüz sonucu hamile kalan Demet, doğurduğu kızını büyütmek için ölü yıkayıcılığı yapmaktadır. Hayatı ölüm, yaşam, şizofrenik hayalleri, inanç ve ibadet çemberinde ilerlerken mezara gönderdiği ölülerden farksızdır. Birçok festivalde beğeni toplayan film Demeter’in mitolojik öyküsüne saygı duruşu niteliğindedir.

Frozen Stories (2011)

Grzegorz Jaroszuk / Polonya / 26’

Hayallerinizi elinizle tutabilir ya da gözünüzle görebilir misiniz? Gündelik gelgitler içinde yaşamdan bezmiş iki süpermarket çalışanı, patronlarınca cevaplamaları zorunlu tutulan “Hayattaki amacınız nedir?” sorusunun yanıtını bulmak amacıyla bir araya gelir. İki gün içinde yanıt vermeleri istenen bezgin ikili için yapılacak tek şey, “Ayın En Mutsuz İnsanı” programına katılmaktır.

Light Years (2012)

Florian Knittel / Almanya / 25’

Finn, istediği uzay görevi için seçilmiştir ancak ailesini bırakıp gideceği için kendisini iyi hissetmemektedir. Gördüğü kabuslar ve yaşadığı dejavular yüzünden sıkıntısı giderek katlanırken, aslında tüm bunların gizli bir anlamı olduğunu keşfeder.

This Way Out (2013)

Staten Cousins-Roe / İngiltere / 19'

“Bırakın sizin için yapalım” mottosuyla yola çıkan bir intihar kliniği finansal kriz yaşamaktadır ve acilen intihar edecek birilerini bulmak zorundadır. Öyle ki müşterilerinden birinin reşit olmadığı gözlerinden kaçmıştır. İngiliz kara mizahıyla harmanlanmış film ölüm gibi karanlık bir konuyu farklı bakış açısıyla ele alıyor.

http://www.filmhafizasi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT