Fil'm Hafızası Presents: Blue Monday hosted by Şirin Soysal

Tarihler: 22 Eylül 2014 Pazartesi ~ 22 Eylül 2014 Pazartesi 20:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: Tam 30.00 TL Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2014 ~ Eyl 22, 2014

Her etkinliğinde sürpriz bir tema ile takipçilerinin karşısına çıkan Fil’m Hafızası, bu kez ayrılmaz ikililerden sinema ve müziği bir araya getirerek 22 Eylül pazartesi gecesini renklendirmeye hazırlanıyor.

Sinemaseverlere farklı ve alternatif bir sinema içeriği sunmak üzere faaliyet gösteren sosyal sinema platformu Fil’m Hafızası’nın gelenekselleşen Tematik Gece etkinliğinin Eylül ayı teması “Müzik”. Sinema ve müzik tutkunlarının buluşacağı “Blue Monday” etkinliği, caz yorumcusu Şirin Soysal’ın ev sahipliğinde 22 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:30’da Ortaköy Bloom’da gerçekleşecek.

Filmlerde müziğin, müzikte cazın iç içe geçeceği etkinlik, kısa film gösterimleri ile başlayıp, kabare, caz ve avant-garde tarzlarını bir araya getirdiği müziğiyle hayranlık uyandıran Şirin Soysal'ın, Bora Çeliker eşliğinde sergileyeceği performansı ile devam edecek. Ödüllü yarışmalarla da katılımcılar yeteneklerini test ederek farklı bir deneyim yaşayacaklar.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez gecenin her anını sizler için ölümsüzleştirecek. Etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu, Bugunbugece.com, Beyogluin.com ve 10sayfa.com üstlenirken, Karaköy’ün yeni ortak çalışma ortamı Yazane geceye proje desteği sağlıyor.

Kısa Film Seçkisi

Mixtape (2009)
İngiltere / Luke Snellin / 2’
Aşkın en saf hali, Heart’a ait “Crazy on You” introsu eşliğinde hiç bu kadar keyifli anlatılmamıştı.

Mr. Foley (2009)
İrlanda / D.A.D.D.Y / 5’
Hayatındaki doğal sesleri kaybeden Bay Foley’in dramı, kulak vermemiz gereken fon müzikleri eşliğinde anlatılıyor.

L’Accordeur (2010)
Fransa / Olivier Treiner / 14’
Adrien önemli bir piyano yarışmasında başarısız olunca hayata küser ve artık piyano akortçusu olarak hayatına devem etme kararı alır. İç dünyasında büyük yıkımlar yaşayan duygusal genç, müşterilerinin samimiyetinden uzak kalmak için kör taklidi yapmaya başlar. Pek çok festivalden ödülle dönmüş filmle, sanatçı ruhunun derinliklerine uzanan kısa bir yolculuğa hazır olun.

One Man (2011)
İngiltere / Matt Rhodes / 9’
Yalnız bir adam sırtında taşıdığı bandosu ile gittiği her yere müziğini götürür. Fakat hayatını kazanmasını sağlayan bandosu gürültü gibi algılanır ve bu durum adamı ümitsizliğe sürükler. Film, bandosu ile yalnızlık yaşayan adamın hayatına bizi konuk ediyor.

Curfew (2012)
A.B.D. / Shawn Christensen / 19’
Hayat kurtarıcı bir telefon sesi, birbirine uzak olan iki insanı yakınlaştırıyor. 2012'nin Oscar ödüllü kısası, tıpkı karakterleri gibi vaat ettiklerini gerçekleştiriyor.

The Princess and The Musician (2014)
A.B.D. / Alejandro Montoya Marin / 14’
Kaldıkları otelin lobisinde tanışan Judy ve Ben farklı hayatları üzerinden sohbet etmeye başlarlar. Bir prenses olmak isteyen Judy ve büyürken doktor olmanın hayalini kuran Ben, yaşamlarını değiştirmek için gerekli cesareti birbirlerinde bulacaktır.

Rat Pack Rat (2014)
A.B.D. / Todd Rohal / 19’
Brenda hasta oğlunun doğum günü için “Rat Pack Rat” grubunun üyesi Sammy Davis, Jr.’u evlerine davet eder. Oğlu bu durumdan son derece mutlu olur. Sammy şarkı söylerken, doğum günü çocuğunun gizli isteklerini de gerçekleştirmek zorunda kalır. 2014 Sundance Film Festivali’nden En İyi Kısa Film Jüri Özel Ödülü ile dönen bağımsız bir drama.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT