Fil'm Hafızası Sunar: Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı hosted by Seda Diker

Tarihler: 22 Aralık 2014 Pazartesi ~ 22 Aralık 2014 Pazartesi 20:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2014 ~ Ara 22, 2014

Fil'm Hafızası'nın kısa film seçkilerinin gösterileceği Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı adlı tematik gece; 22 Aralık akşamı Ortaköy Bloom'da gerçekleşecek.

Yemek ve seks! Her ikisi de hayatın en büyük hazlarından. Peki, yeni deneyimlenecek bir yemeğin mi yoksa cinsel bir fantezinin mi hazzı daha büyük? Sinemaseverlere bağımsız ve alternatif bir sinema içeriği sunan sosyal sinema platformu Fil'm Hafızası, yemek ve seks tutkusunun iç içe geçtiği kısa filmler ve eğlenceyle dolu "Aşçı, Fil, Hafızası ve Aşığı" etkinliğini yeniden düzenliyor. Fil’m Hafızası’nın, "hayattan haz almayı biliyorum" diyenleri buluşturacağı tematik gece Ortaköy Bloom'da gerçekleşecek.

Hipnoz ve Geçmiş Yaşamlar Terapisi alanında ülkemizdeki sayılı kişilerden biri olan ilişki uzmanı ve yazar Seda Diker’in ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik, kısa film gösterimleriyle başlayıp eğlenceli yarışmalarla devam edecek. Katılımcılar, yemek ve seks tutkusunun harekete geçirdiği duyguların filmlerdeki yansımalarından, deneyimsel yemeklerle fanteziler arasındaki ilişkiye kadar bambaşka irdelemelere tanık olurken, Seda Diker’le seks ve ilişkiler üzerine konuşma fırsatı yakalayacak ve ödüllü yarışmalarla renkli bir deneyim yaşayacaklar.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez etkinlik boyunca hazzın her anını takip edip ölümsüzleştirecek. Etkinliğin mekan sponsorluğunu Bloom, medya sponsorluğunu Bugunbugece üstlenirken, Yazane, SinePlus Akademi ve Hayat Bilgisi Okulu etkinliğe proje desteği sağlıyor.

Kısa Film Seçkisi

Eat (2012)
Moritz Kramer / Almanya / 7'
Bir fotoğraf çekiminde cesareti kırılan model, soyunma odasına geri döndüğünde şaşırtıcı bir keşif yapar. Etrafındaki herşey yenilecek durumdadır - sandalye, televizyon, duvarlar.

Pass The Salt, Please (2011)
Tatjana Najdanovic / ABD / 13'
70'lerinde bir çift. Şarap eşliğinde başlayan klasik bir akşam yemeği. Peki gündelik bir muhabbet porno film senaryosunu andıran cümlelere dönüşürse?

Mission Chinese (2012)
Cole Schreiber & David Parker / ABD / 7'
Sıradan bir Çin restoranının aşçısı Tao, sanatını insanlara yemek yaparak ulaştırmaya çalışır. Bir gece müşterilerinin davranışlarına dayanamayacak hale gelir ve bu durumu yetenekleriyle çözer.

Lunch (2001)
Matthew Ehlers / ABD / 4'
Kendinizi işten attırmak için ne kadar ileri gidersiniz? Bir işyeri kafeteryasında yenen en kışkırtıcı yemek.

We're Having Sex (2012)
Michael Callahan / ABD / 13’
Monotonlaşan ilişkilerini kurtarmak için kahvaltı masasında o gece seks yapmaya karar veren David ve Kate'in başlattıkları küçük oyun bekledikleri gibi mi sonuçlanacak?

Mae and Ash (2012)
Shuchi Talati / ABD / 20’
Açık ilişkileri, seks yaptıkları kişilerden birinin kahvaltıya davet edilmesiyle sarsıntıya uğrayan çift, birbirlerine verdikleri sözleri tutmakta zorlanmaya başlar. Karşılıklı güvene dayanan bu ilişki sona mı erecek?

Family Dinner (2012)
Stefan Constantinescu / İsveç / 14'
Mükemmel görünen bir evlilik içeriden bakınca da öyle mi? Ailenin diğer fertleri yemek hazırlarken, evin annesi Maja nasıl aktivitelerle zaman geçiriyor?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT