Fil'm Hafızası Sunar: Kısa Tesadüfler - Bloom

Tarihler: 14 Kasım 2013 Perşembe ~ 14 Kasım 2013 Perşembe 18:30

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 1. Kategori - 18.50 TL Bilet fiyatları mekan girişinde 23,5 TL olacaktır.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 14, 2013 ~ Kas 14, 2013

14 Kasım Perşembe akşamı rahat bir ortamda, özgün kısa filmlere ulaşacak sinefiller için Bloom, gösterimler öncesinde özel fiyatlarla lezzetli bir menü oluşturdu.

Ortaköy’ün renkli ve enerjik mekanı Bloom, kışı kısa filmlerle karşılıyor. Bloom lezzetleri ve Fil’m Hafızası’nın kısa film seçkisiyle hareketlenecek etkinlik 18:30 itibariyle erken akşam yemeğinde başlayıp, 20:30’da filmlere davet ediyor.

Kısa Film Seçkisi

Cataplexy (2011)
ABD / John Salcido / 8’

Sıradışı hastalığı olan Sid ile eski arkadaşı telekız Sally’nin, anılarını tazeleyip birbirlerini yeniden tanıdıkları sürprizlerle dolu bir hikaye.

Nolya (2011)
Türkiye / Cem Öztüfekçi / 26’

Dostların Yeri’nin şimdilik tek müşterisi olan “O”, garson Arif’le karşılıklı sıkılmanın keyfini çıkardıkları bir günde, dışarıdan geçen güzel kızın peşinden gider, mekanın yeni müdavimi Sami Abi de aynı kızı seviyordur...

Tiger Boy (2012)
İtalya / Gabriele Mainetti / 20’

9 yaşındaki İtalyan Matteo, hayranı olduğu dövüşçü Tiger’ın maskesini hiçbir zaman kafasından çıkarmamaktadır. Annesiyle, okulunda ve kendi iç dünyasında yaşadığı çatışmalara karşı koymaya çalışan Matteo, bir anlamda kimsenin duyamadığı çığlığını maskesinin altında taşımaktadır.

Evicko (2012)
Türkiye - Çek Cumhuriyeti / Ziya Demirel / 13’

Evicko, genç tıp fakültesi öğrencisi Milan ve kız arkadaşı Eva’nın “ilişkileri” üzerinden bu ilişkiye egemen olarak hissedilen toplumsal cinsiyet rollerine ve ayrıca Eva’nın hissettiklerine odaklanıyor. 

Social Butterfly (2013)
Fransa-ABD / Lauren Wolkstein / 14’

Çekici bir Amerikalı kadın Fransa’da tanımadığı bir partiye katılır. Herkese kendisini partide ilk duyduğu isim olan Chloé’nin Amerikalı kuzeni olarak tanıtır. Gizemli kadın ilerleyen saatlerde Chloé ile karşılaştığında, Chloé ona sözde kuzenini aramayı teklif eder.

Romance (2012)
ABD / Andy Mingo / 27’

"Fight Club"ın yazarı Chuck Palahniuk'un aynı adlı hikayesinden uyarlanan film, imkansız bir aşkın hikayesini keyifli ve mizah dolu bir anlatımla konu ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT