Film@9 Premier

Tarihler: 04 Eylül 2013 Çarşamba ~ 04 Eylül 2013 Çarşamba 20:00

Yer: Bloom Ortaköy

Ücret: 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Ambarlı Dere Cad. No:6 Ortaköy Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 4, 2013 ~ Eyl 4, 2013
Film@9 Premier

Fil'm Hafızası'nın şehrin tadına tat katan etkinliği Fil'm@9,4 Eylül’de Bloom Ortaköy'de, yepyeni kısalarla yeniden huzurlarınızda! 

Medya sponsorluğunu Açık Radyo ve Kültür Mafyası‘nın; proje destekçiliğini ise SAE Institute‘ün üstlendiği Fil’m@9 Premier’de farklı coğrafyalardan seçkin kısa filmleri izlemekle kalmayak, filmlerin yönetmenleriyle ve oyuncularıyla da tanışma fırsatı bulacaksınız.

Kısa film sektörünün önde gelen isimleri için artık bir bulaşma noktası haline gelen etkinlikte, programdaki yerli filmler “Bir Kurabiye Masalı” ve “Yüksük” filmlerinin yönetmenleri ekipleriyle birlikte aranızda olacak. Gösterimlerin ardından gerçekleştirilecek soru-cevap bölümleriyle, izleyicileri filmlerin sinemasal yolculuğuna katılmaya davet eden Fil’m Hafızası, sinemanın en sevdiği mevsim sonbaharı karşılamak için 4 Eylül Çarşamba akşamı tüm sinefilleri Fil’m@9 Premier'e bekliyor. İzlemeye, söyleşmeye, keşfetmeye…

Biletleri sınırılı sayıda olan bu etkinlikte yer almak için acele edin.

Program
20:00 Kapı Açılış
21:00 Fil’m@9 Başlıyor
21:05 Bir Kurabiye Masalı
21:20 İlkyaz Kocatepe ile Söyleşi
21:35 Aurora
21:51 Baghdad Messi
22:10 On Dakika Ara
22:20 Yüksük
22:36 Enes Yurdaün ile Söyleşi
22:52 Foxes
23:08 Palimpsest
23:26 Kapanış

Fil'm@9 Premier Seçkisi

Bir Kurabiye Masalı (2012)
İlkyaz Kocatepe / Türkiye / 15’

Hazırladığı şans kurabiyeleri ile aşık olduğu kadına ulaşmaya çalışan genç bir adam, farkında olmadan kendisininkiyle beraber çalıştığı kafedeki diğer insanların hayatlarını da değiştirecektir.

Aurora (2012)
Sara Werner / A.B.D / 16’
“İnsan Kaçakçılığı” uçurumunda seks kölesi yapılan genç bir kadın için yeniden hayata dönmenin anahtarı, yardımsever bir meleğin ellerinde ve küçük bir kızın gülümseyişindedir.

Baghdad Messi (2012)
Sahim Omar Kalifa / B.A.E – Belçika – İran / 19’
Bağdat’ın küçük köylerinden birinde, Messi hayranı Hamoudi ve köydeki arkadaşları için futbol izlemenin vazgeçilmezliği, savaşın yıkıcılığıyla karşılaştırılamaz…

Yüksük (2012)
Enes Yurdaün / Türkiye / 16’
Yaşlı kadın gündüzleri sıradan yaşamını sürdürürken, geceleri duyduğu bir ses yüzünden uyumakta güçlük çekmektedir. Fakat şimdi, geceleri uykusunu kaçıran sesin peşine düşme vaktidir.

Foxes (2011)
Lorcan Finnegan / İrlanda / 16’
Genç çift boş evlerle dolu, ıssız bir arsada kısılıp kalmıştır ve feryat figan tilkiler, tecrit yaşamlarından bir muammanın içine davet edilir. Paranormal cinnet alemine hoş geldiniz!

Palimpsest (2013)
Michael Tyburski / A.B.D / 18’
Başarılı bir ses kontrolcüsü, evlerine gittiği müşterilerinin yaşam alanlarındaki gizli ayrıntıları incelediği, benzersiz bir terapi peşindedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT