filmekimi (Sonbahar Film Haftası) / SİZ BUYURUN

Tarihler: 08 Ekim 2004 Cuma ~ 12 Ekim 2004 Salı 8 Ekim Cuma Saat 19:00, 12 Ekim Salı Saat 13:30

Yer: Beyoğlu Emek Sineması

Ücret: Tam: 10, Öğrenci: 7.5 Milyon TL. Gala Gösterim: 12.5 Milyon TL.

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, Emek Sineması ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı

Adres: İstiklal Cad. No:146, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 50 92

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 8, 2004 ~ Eki 12, 2004
İSTANBUL`DA BİR KEZ DAHA "FİLMEKİMİ" 8-14 EKİM 2004

İKSV tarafından, Axess’in katkılarıyla düzenlenen ve yılın ses getiren en parlak filmlerini izleyiciyle buluşturan Sonbahar Film Haftası “filmekimi”, 8-14 Ekim tarihlerinde Emek Sineması’nda…

Beyoğlu Emek Sineması’nda 7 gün boyunca, 20 filmin gösterileceği filmekimi’nin programında, geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmlerinden bazıları, bu yıl Cannes ve Berlin gibi önemli film festivallerinde gösterilen 2004 yapımı filmlerden seçmeler ve önümüzdeki günlerde Türkiye’de vizyona çıkacak bazı ilginç filmlerin ilk gösterimleri yer alıyor.

SİZ BUYURUN (APRÈS VOUS…)
8 Ekim Cuma Saat 19:00
12 Ekim Salı Saat 13:30
Yönetmen: Pierre Salvadori
Oyuncular: Daniel Auteuil, José Garcia, Sandrine Kiberlain
Fransa, 2003 / 35 mm. / Renkli / 110’
Fransızca; İngilizce ve Türkçe altyazılı

Hem zeki hem de eğlenceli bir film olan "Siz Buyurun", dostluk, aşk, sadakat ve ihanet üzerine, sağlam karakter tahlillerine dayanan, akıllıca kurgulanmış senaryosu ve olağanüstü başrol oyuncularıyla harika bir dramatik komedi... Her derde deva Antoine, Paris`te bir restoranda şef garsondur. Bir gece evine dönerken, tanımadığı bir adamın intihar girişimine engel olur. Ama Louis adındaki bu yabancı, kurtarıldığı için hiç memnun değildir. Mutsuz bir adamın hayatını kurtardığı için garip bir suçluluğa kapılan Antoine, işleri yoluna koymak için elinden geleni yapar. Louis`yi, çalıştığı restoranda şarap servisi yapmak üzere işe aldırtır, üstelik adamın böyle bir iş için gerekli deneyimi yoktur. Bir süre sonra, aralarında bir dostluk doğar. Bu arada Louis`ye sürekli ilgi gösterdiği için, Antoine`ın, kız arkadaşı Christine’le arası bozulur. Ama Antoine ne kadar uğraşırsa uğraşsın, Louis`nin aklında tek bir şey vardır: hayatının aşkı, onu umutsuzluğa sürükleyen kadın, Blanche. Hayatta her sorunun bir çözümü olduğuna inanan Antoine, dostuna hiçbir şey söylemeden Blanche`ı bulmaya karar verir. Ne var ki, her şey planlandığı gibi yürümez. Blanche artık bir başkasıyla beraberdir, üstelik zamanla Antoine`a ilgi duymaya başlar. Dahası, Blanche çok güzel bir kadındır ve tabii bu da işleri iyice karıştırır. Antoine gibi ilkelerine sıkı sıkıya bağlı bir adam için durum fazlasıyla hassaslaşmıştır... Fransa`nın en komik aktörlerinden ikisini, Daniel Auteuil ile José Garcia`yı ilk defa biraraya getiren bu parlak, sofistike ve son derece insancıl komedi, olabilecek en tuhaf durumda gelişen erkek arkadaşlığının leziz bir portresini sunuyor. Daha ciddi rollerde gösterdiği soğukkanlılığı ve zamanlamayı karakter komedilerinde de aynı beceriyle yansıtan Auteuil, bu filmdeki harikûlade performansı için en iyi aktör dalında César ödülüne aday gösterildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT