Future Shorts Turkey, 18 Ülkede Gösterime Giren Haziran Ayı Seçkisi ile KargART’ta

Tarihler: 16 Haziran 2011 Perşembe ~ 16 Haziran 2011 Perşembe 16 Haziran 2011

Yer: KargART

Nereden Alınır: www.futureshorts.com/turkey

Adres: Kadife sokak No: 16 81300 Kadıköy İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 31 51

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 16, 2011 ~ Haz 16, 2011
Her ay 18 ülkede, 60 şehirde değişik ülkelerden seçilen kısa filmleri, çeşitli performanslar ile kombine ederek alternatif bir sinema deneyimi olarak sunan FUTURE SHORTS TURKEY etkinliği Haziran ayı seçkisi Asya yakasında 16 Haziran’da KargART’ta sanatseverler ile buluşuyor.

Kurulduğu günden beri genç sanatçıların ilk işlerini astıkları, gösterdikleri bir mekân olma rolü üstlenen KargART, konusu “Bir deneyim alanı olarak kasti hata” olarak belirlenen “11. Kargaşa” sergisi için, sanatçıları KargART Salonu’nun da bir araya getirdi.

KargART; sezonu bu sergi ile kapatırken, dünyanın en geniş kısa film etkinliği ağı olan FUTURE SHORTS haziran ayı seçkisini ise kısa film tutkunları ile bir araya getirecek. Tamamen samimi insan hikâyelerinden oluşan Haziran ayı seçkisinde Big Day de Yağmacı İskandinav öğrenciler büyük bir gecenin yüksekliğini ve alçaklığını deneyimlerken, rakip kardeşler ve vücut geliştiriciler Muscles`da, ödüllü italyan film Rita ve daha fazlası Sergiden sonra izleyenlerine farklı deneyimleri sunacak. Etkinliğin devamı olarak ise DJ Hilmi Tezgör / Vertigo_go ile Karga Bar’da eğlence dolu saatler yaşanacak.

16 Haziran 2011-Perşembe Günü
Etkinlik Programı;
12.30 – 20.00 11. Kargaşa Sergisi (KargART)
20.00 – 21.30 Future Shorts Haziran Seçkisi Gösterimi (KargART)
21.30 – DJ Hilmi Tezgör / Vertigo_go: (Karga Bar)

FUTURE SHORTS TURKEY Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında Çeşme Alaçatı, Bodrum, Kuşadası, Foça, Marmaris gibi sahil beldeleri ile İstanbul, Antalya, Aydın, Denizli, İzmir illerinde her aya özel farklı seçkileri alternatif etkinlikler ile sunmaya devam edecek.

FUTURE SHORTS
Londra merkezli Future Shorts, 18 ülke, 60 şehirlik dağıtım ağı ile kısa filmlere ve yaratıcılarına uluslararası platformda yer alma fırsatını sunan bir marka olup, film gösterimlerini çeşitli performanslar ile kombine ederek sunan alternatif bir sinema deneyimidir.

Future Shorts aylık etkinlik programını oluşturan filmler FS temsilcileri tavsiyeleri, film festivalleri ve online başvurular arasından seçilmekte ve dünya çapında her yıl artan katılımı, seyirci sayısı ve evrenselleşen kimliğiyle adından söz ettirmektedir…

Future Shorts 2003 yılından bu yana yeni yeteneklerin tanıtıldığı, sınırları zorlayan filmlerin çok kültürlü bir platformda gösterildiği, film, kültür ve fikirler etrafında karşılıklı diyalogların yaratıldığı herkesin erişimine açık bir kısa film kültürü ekseninde gelişmektedir. Etkinlikler genelde Future Shorts filmlerinin gösterimi olsa da, daha çok müzik, performans, sanat, moda ve diğer interaktif formların bir birleşimidir.

Future Shorts One, her ayın ilk Perşembe gecesi gerçekleşen ana etkinliğinde uluslararası ağındaki partnerleriyle eş zamanlı olarak okul, çeşitli sosyal kulüpler ve hatta hastane gibi alanlarda global topluluğu buluşturur.

Future Shorts etkinliklerinin en önemli prensibi seyircinin tüm dünya ile arasındaki canlı etkileşim için cesaretlendirmesidir…

FUTURE SHORTS
www.facebook.com/futureshortsturkey
www.futureshorts.com/turkey
www.twitter.com/FSTurkey
www.futureshorts.com




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT