Hakkari’den Ankara’ya Kağıtçılar

Tarihler: 06 Mart 2008 Perşembe ~ 06 Mart 2008 Perşembe 6 Mart Perşembe günü saat 18:00 ve 19:00

Yer: Osmanlı Bankası Müzesi Sineması

Ücret: Ücretsiz (Rezervasyon yaptırmak zorunludur.)

Nereden Alınır: Osmanlı Bankası Müzesi, www.obmuze.com

Adres: Bankalar Caddesi No:11 Karaköy Eminönü İstanbul

Telefon: (0212) 334 22 70

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2008 ~ Mar 6, 2008
Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda “Hakkari’den Ankara’ya Kağıtçılar”

Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nda “Doğal-Kentsel Çevre” teması altında, yönetmenliğini Alper Şen’in üstlendiği Hakkari’den Ankara’ya Kağıtçılar adlı belgesel film gösterilecek. 6 Mart Perşembe günü saat 18:00 ve 19:00’da yapılacak gösterimlerin ardından, Gazeteci Yazar İrfan Aktan “Çöpteki Hayatlar, Kağıttan Hayaller” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek.

Belgesel, 1994 yılında Hakkari’nin Ördekli (Kotranıs) köyünden göç etmek ve Ankara’nın merkezinde çöplerden kağıt toplamak zorunda kalan insanlardan bahsederken, verdikleri mücadeleye tanık oluyor. 13 yaşında Ankara’nın çöpünden ailesini geçindirmeye çalışan çocuktan 60 yaşında köyünden ayrılmak zorunda kalan amcaya kadar, yaşadıkları tüm sürgünlere, hor görülmelere ve dışlanmalara inat, sadece emekleriyle var olmaya çalışan insanları anlatıyor.

Osmanlı Bankası Müzesi Sineması’nın Belgesel Sinemacılar Birliği danışmanlığında hazırlanan programı, her hafta farklı bir temayı içeren filmler ve ardından yapılan söyleşilerden oluşuyor. Seanslar, (0212) 334 22 70 numaralı telefondan rezervasyon yaptırılarak ücretsiz izlenebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT